Fixat med trucken igen. Har svårt få den gå bra. Den går bättre med elektrisk pump men den flödar ibland. Så jag gjorde en riktig patentare och klämde slangen. Nu funkar det bättre.

Köpte ny slang och däck till skottkärran. När jag var färdig upptäckte jag slangen jag köpte för flera år sedan för att göra exakt det...

Blivit otroligt förkyld. Hela veckan. Jobbade en dag ändå. Testade för Corona för första gången och det kommer jag aldrig göra igen. Spypåse rekommenderas. Jag var inte sjuk iallafall.

Tröttnade på vår svarta hörnsoffa. Den är ganska fin. Knappt använd eftersom hela familjen hatar den. Skinn. Gillar inte skinn i möbler eller något man sitter på.
Slängde ut skiten. Åker till Ikea imorgon och köper nåt absolut skräp av dom istället. Ni vet det där företaget som gör undermåliga möbler av mjuk spånskiva. Men med tanke på att man har barn, hundar och katter så vill jag inte lägga pengar på bra grejer just nu. Jag tar de bra grejerna till mitt semesterhus i tropikerna sen istället.

Har även försökt köpa en skotare på våra kära auktionssajter Klaravik och Blinto. Men folk är inte kloka. De bjuder sjuka summor för osedda objekt som i många fall inte är något vidare att ha utan ganska mycket jobb för att få i vettigt skick. Fattar inte. Dessa siter verkar vara idealiska för säljare som vill bli av med sitt skräp men inte orkar köra till tippen. Någon snubbe försökte bli av med en gammal skabbig Terri men trots priset hoppade iväg över 130 tusen var han inte nöjd. Allvarligt talat.

Så det lägger vi på is. Ska ta o köpa mig en UTV istället. Jag förstår inte varför man vill ha en ATV. Man kan inte lasta, den har inget tak, välter den så dör man och ska man skjutsa någon blir det alldeles för mycket bro-love för min smak.

Nehe, solen skiner och kaffet är nästan uppdrucket. Ha en jävligt fin lördag alla skogstroll!

0 kommentarer | Läst 220 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Proffshuggare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 23:46