...det fick farsan för sin massaved 1981.

I övrigt. Fucking krig!

Regnat som f-n. Går inte köra i skogen. Vattnet rinner ovanpå åkrarna. Helt galet. Ena killen som kör skotaren sa "nej, nu jävlar"(typ) och åkte hem. Blev bara diken och massaveden blev bara vägfoder. Meningslöst. Så nu har den andra skotaren fullt upp. Han kör på brorsans torra områden just nu, hoppas det torkat upp tills han är klar med det. Tyvärr har vi fått några vägar förstörda och diken igentryckta. Ena skotaren körde även fast. Men Södra ska fixa. De skickar hit en grävmaskin i vår för att rätta till. Bra att vara med i en förening.

Farsan skruvar ihop ett Norwood sågverk. Gud va pilligt. Och allt är i tum. Seriöst jänkare. Men i de flesta fall har det gått bra.

Känner mig lite maktlös inför det här kriget. Man vill ju bidra med något. Men vad? Skänka nåt till röda korset?
Nu har vi ju som kollektiv redan börjat skänka vapen, så det är ju bra. Annars vet jag inte. Man kan ju inte gärna åka ner där och börja röja. Det är ju inte jättelångt egentligen. Men se en rysk tank brinna med egna ögon vore nåt. Nu känner jag mig lite ambivalent rörande ryssen med. Jag vet ju inte men de ryska soldaterna verkar i många fall inte så överdrivet motiverade och nästan rädda.

Nåja. Hoppas det inte spiller över. Baltstaterna verkar jävligt på tå. Det kan man förstå. De vet hur det är. Vi är bekvämt bortkopplade. När kärringen i tv står och förklarar hur ett pansarskott fungerar inser man att dom nog tror vi är idioter. Också samtidigt tydligt visar hur märkliga vi är. Vi producerar otroligt mycket och sofistikerade vapen(kanske inte pansarskott 86) ändå ska vi hållas skärmade från detta "hemska" som om vi vore barn. Allvarligt talat. Skäms på oss.

Träffade en dam som kör hoj, jävla va passionerad hon verkar vara. Med i FMCK. Kanske vore nåt? Kan man ju göra något för vårt land samtidigt som man gör det man älskar(Kör hoj). Ska undersöka detta. Iallafall ska jag ta och lägga en slinga o köra lite stigar med henne nån dag. Hon kör nån jävla monster endurohoj, medan jag puttrar fram på min superbekväma off-road. Nu är ju några av stigarna jag brukar köra förstörda av skotaren men men... Ska se om vi får med oss ett gäng till. Tror hon har en bunt personer som hon drar med sig för att göra det till en schysst dag.

Hoppas det löser sig i Ukraina. För min del är alla flyktingar därifrån jävligt välkomna. Nu är de ju inte som annat pack som Miljöpartiet släpat hit så det kommer väl mest ungar och äldre. Men hursomhelst. Välkomna och ni har mitt stöd!

Peace! ✌️




.....

Redigering;

Inser nu att när jag läste mitt inlägg igen att när jag skriver "träffat en dam" - så kan det ju tolkas som jag träffat någon i ett romantiskt syfte - vilket inte är fallet. Jag bara skrev som det kom ut ur huvudet. Som jag brukar. Jag är inte politiker... 🌳

2 kommentarer | Läst 1900 ggr

Mer om bloggaren

Elmhult

Huggarmästare

Blev medlem: tor 01 jan 2015, 22:46

Kommentarer

av Jim_the_one tor 03 mar 2022, 20:16
Ja nåt känner man ju att man vill göra. Kanske åka ner å hjälpa till med återuppbyggnaden när det är över. Om det nu inte blir värsta scenariot för Ukraina, då blir det troligtvis inte roligt någonstans inom 500mil från Ryssland.

Lite fel ställe att fråga men är det någon som har för mycket fritid som har lust att ta en sväng till Polen med förnödenheter? Sambon mfl har samlat ihop ungefär en skåpbil med förnödenheter och Stena står för biljetten. Själv har jag en liten att ta hand om nu när sambon har börjat jobba.
av Johan på hästbacken lör 26 mar 2022, 18:02
Var själv med på 1980 talet. Högsta pris som jag fick för granmassa var 320 kr/ m3
Betänk också att då var priset för massaved på bark inte som nu under bark