Sågtimmer

Timmrat hus skulle han ha

4 inlägg 7572 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Timmrat hus skulle han ha

rokon  
#267220 Säga vad man vill om den störtade Victor Yanukovych från Ukraina, men timmrat hus skulle han ha http://www.washingtonpost.com/world/eur ... ml#photo=1

Platsen blir kanske i framtiden ett turistmål, då det redan har blivit ett utflyktsmål för Kiev-bor.
Exklusiva timmerhus är väl bara toppen av en ny trend mot fler träbyggnationer som man ändå får se som positiv när det gäller timmrets framtid.   TS
Användarvisningsbild

Re: Timmrat hus skulle han ha

Jeep  
#267225 Han kunde konsten att förse sig med prylar...
Jag gissar att stället kommer att plundras/förstöras... :-(

Avatar Fallback

Re: Timmrat hus skulle han ha

rokon  
#267226 Stället bevakas mot plundring även nu efter det som skett. Om det är right Sector som bevakar det vill jag låta vara osagt, men jag har läst att Right Sector kommer att skjuta ned plundrare på fläcken, så det är nog inte så många som vill ta den risken.

   TS
Användarvisningsbild

Re: Timmrat hus skulle han ha

JensSkoog  
#267257 Det där är rena slummen jamförd med vad Marcos efterlämnade sig i Fillippinarna och Ceaucesco i Rumenien! Men dom timrade stugorna til den ryska och den östeuropeeiska eliten, var och är ett symbol på att man har haft tur och svindlat til sig många pängar!

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).