sön 02 maj 2021, 21:30#711639
Vitkålsbiff. Första gången jag tillagat och ätit det, med facit i hand skulle man ha haft pressgurka eller picklad rödlök till, men det tar vi nästa gång.
johan eriksson skrev:Vitkålsbiff. Första gången jag tillagat och ätit det, med facit i hand skulle man ha haft pressgurka eller picklad rödlök till, men det tar vi nästa gång.
tor 13 maj 2021, 19:10#712794
Marinerad och grytstekt kyckling med klyftpotatis och finstrimlade morötter. En slurk il Nostro till, ett av de mest prisvärda vita boxvinerna.
Vedmaskin- Kronoberg, Småland- sön 16 maj 2021, 14:41
sön 16 maj 2021, 14:41#713148
Hade 5 dl creme fraiche som stod på övertid i kylskåpet. Men jag fångade upp den innan den gick ut av sig själv. Hade två falukorvar i frysen.
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).
Att skapa ett konto på Skogsforum innebär bara fördelar för dig. Det enda som behövs är en epostadress och registreringen går fort. Väl inloggad på skogsforum får du utökade rättigheter och kan starta egna trådar, prenumerera på innehåll och se bilder, bilagor och broschyrer. Givetvis är allt kostnadsfritt!
Du har hittat till Sveriges största skogssajt - skogsforum.se. Vi diskuterar allt om skog, skogsbruk och skogsmaskiner och är en sk användargenererad sajt. Det betyder att det är du själv och likasinnade som till stora delar bidrar med innehållet genom att ställa frågor, svara, diskutera i forumet. Vi startade 2005 och drivs idag från Säffle i Värmland, Sverige. Vi sätter stor vikt vid att så många som möjligt ska trivas på sajten och att det som skrivs håller hög kvalitet. Alla får vara med och Svenska, Norska och Engelska är de främsta språken som används.