Skogsfastigheter

Djuraktivister är ett hot mot demokratin

59 inlägg 13315 visningar 13 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

salix  
#546925
facebook_1548259798156001.jpg

Ta hjälp av Nordeas skogsspecialister, vi finns på sju platser i landet.
Avatar Fallback

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Avslutat-02  
#547009 Ska väl för tusan inte tillhandahålla en bruksanvisning hur man skadar eller dödar folk, det är väldigt olagligt. Väldigt tur för den personen att den inte bor i USA, där hade de antingen avrättat honom eller låst in honom i väldigt många år.

Nä Sverige behöver stoppa dessa dumheter, snart står det väl något sådant kräk och gastar åt en utanför mataffären.
Det räcker med tiggarnas, brukar tala om för folk som skänker att i Sverige betalar vi skatt för att slippa detta. Lite hyckleri men men :wink:

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Slurfi  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#547013 Nu skrev jag och frågade om det är riktigt att Djurens Rätt har 90-konto, fåse vad de svarar.

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

ananders  
#547020 Skärmdump från deras hemsida.

Avatar Fallback

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Bosse1  
#547057
ananders skrev:Skärmdump från deras hemsida.


Den nya tidens tiggare, och samtidigt förstöra för ärlig produktion.Destruktivt på alla sätt.

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Niking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#547069 Jag tänker då inte skänka ett endaste öre till dessa terrorister.
/Niklas

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Skogsvaktaren  
#547151 Så svarar Djurfronts ledare Richii Klinsmeister
http://www.gp.se/så-svarar-djurfronts-ledare-richii-klinsmeister-1.12638679

Han har skändat gravar, hotat familjer med yxor och dömts till fängelse för grova brott mot lantbrukare. Nu organiserar han på nytt djurrättsaktivister i Djurfront – som sprider dödshot, brottsmanualer och uppmanar till våld. Här svarar han på några av GP:s frågor.

05:30 - 23 jan, 2019
GP:s granskning visar att Richii Klinsmeister, tidigare politiker i Miljöpartiet och talesperson för Djurrättsalliansen, är grundare och ledare för djurrättsgruppen Djurfront – en grupp vars medlemmar sprider grova dödshot och som rättfärdigar intrång och trakasserier mot familjer i sin politiska kamp.
Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se
Bli prenumerant här
GP har sökt Richii Klinsmeister som svarat på frågorna via mejl. En del av frågorna, som gäller brott och hot som han och hans medlemmar spridit, har han valt att inte besvara.
Hur skulle du beskriva Djurfront? Vad är syftet?
– Djurfront är en organiserad radikal djurrättsorganisation som fokuserar på direkt aktion och kämpar för djurens totala befrielse. Vår filosofi är anti-speciesism och vi kräver att alla djur ska ha fullständiga rättigheter, säger Richii Klinsmeister.
LÄS MER: Svenska bönder talar ut om militanta veganers terror
Du är själv väldigt aktiv, mer än de flesta andra. Vad är det som driver dig?
– Det som driver mig är kärleken till djuren och hatet till dess bödlar. Att se ett enda djur springa ur sin bur till sin framtida frihet är all motivation som behövs, säger Richii Klinsmeister och fortsätter berätta om medlemmarna i Djurfront:
– För att bli medlem i Djurfront krävs att man är påläst, aktiv, vegan och att man är beredd att uppoffra en stor del av sitt liv för kampen för djurens befrielse.

Djurfront har själva publicerat bilder när de sökt upp familjer vid deras bostäder – bärandes djurmasker..
LÄS MER: Djurrättsaktivist hotar med mord – inspirerat av Breivik
Tycker inte att brott behöver vara fel
Richii Klinsmeister säger först att Djurfront inte kommenterar sina strategier offentligt. Han bekräftar dock att en av metoderna är att söka upp lantbrukare i deras hem.
– Demonstrationer utanför djurförtryckares privata bostäder är en av våra metoder. Syftet är främst att demonstrera mot djurplågaren i fråga men även för att informera grannar och allmänheten om vad som pågår bakom lyckta dörrar och stängsel.

Djurfront säger sig ha lokalavdelningar i flera svenska städer. GP:s granskning visar dock att det rör sig om drygt 100 aktiva medlemmar som är aktiva runt om i Sverige..
Förespråkar ni brottsliga aktioner? Om ja, till vilken gräns?
– Vi överväger alltid vad som gynnar kampen för djuren bäst. Bara för att något skulle vara olagligt innebär det inte automatiskt att det är fel.
LÄS MER: Så blev djurrättsterrorn det största hotet mot bönderna
Skändade gravar – ångrar sig inte
Du har tidigare dömts till fängelse, för brott mot personer i minkindustrin. Ni skändade bland annat två gravar och lämnade yxor och brandbomber hos flera personer. Hur ser du på det?
– Vi bestämde oss för att göra allt i vår makt för att stoppa det planerade koncentrationslägret för minkar. Idag kan vi glädjas över att farmen är stängd, säger Richii Klinsmeister.
Ångrar du dig idag?
– Det enda jag ångrar är att vi ej var försiktiga nog. Att sitta frihetsberövad i nästan två år var naturligtvis ett misslyckande och förlorad tid men om vi lyckades rädda ett enda djur så var det värt allt.
Vad tänker du om de som blev utsatta? Har du någon sympati för hur de, och deras familj mår?
– Absolut ingen sympati för de inblandade i djurplågeriet. De enda jag känner sympati för är deras barn som måste växa upp med förebilder som förespråkar och utövar massmord.
I förundersökningen framgår att ni då verkade under namnet Djurrättsmilisen, eller Animal Rights Militia. Är du fortfarande engagerad i den gruppen?
– Nej. Jag är endast aktiv i Djurfront och Hunt Saboteurs Sweden idag.
Försvarar handbok med bombinstruktioner

Animal Liberation Front (ALF) är det vanligaste begreppet i militanta djurrättskretsar. ALF är ingen organisation, utan används som begrepp för aktivister som förespråkar och begår brott i sin kamp mot djurägare och företagare..
Richii Klinsmeister har också fått frågor om den handbok som gruppen sprider på både sociala medier och i dolda chatt-trådar. I handboken finns instruktioner om hur man tillverkar brandbomber, anlägger bränder och begår grova brott mot lantbrukare och företagare. Boken är ursprungligen gjord som en handbok för Djurens Befrielsefront/Animal Liberation Front, ett paraplybegrepp som militanta aktivister använder internationellt för att begå brott anonymt.
LÄS MER: Djurrättsgruppen sprider bombinstruktioner – i egen handbok
Varför sprider ni sådan information?
– Vi stödjer Djurens Befrielsefront, även kallat ALF. Personer som offrar sin frihet för djuren förtjänar allt stöd.
Många lantbrukare berättar för oss att de blivit hotade på olika sätt. Att de terroriseras på telefon och att de får hotbrev. I flera fall har man hotat även släktingar och barn. Hur ser du på det?
– Plågar man djur så ska man ha en besvärlig vardag. Telefonhot och brev är dock inget vi organiserat. Vi föredrar att konfrontera förtryckarna på plats.
Flera av hoten går att koppla till personer i Djurfront. Flera av era aktivister, inklusive du själv, förekommer även i polisutredningar gällande olaga hot, ofredande, förtal och dylikt. Hur ser du på det?
– Vem som helst kan anmäla vem som helst och hur många gånger som helst. Jag tolkar dessa mass-anmälningar som desperata dödsryck för en bransch på ruinens brant.
GP har även ställt frågor om de hot som publicerats på Richii Klinsmeisters konton i sociala medier. Dessa frågor har han avböjt att kommentera.

   TS
Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Vardon  
#547157 Skogsvaktarn: Jag läste det där med. Hur lågt kan man sjunka när man börjar ge sig på barn.....


Även om inte hoten är roliga och ämnet tråkigt, tycker jag ialla fall att det är bra att det skrivs om det. GP har luskat en del om det, aftonbladet sedan innan, det var på aktuellt här omkvällen. Även metro hade ett uppslag idag om det , en tidning som kanske inte är så vanlig på landsbygd men väldigt läst i städer.

Väntar med spänning på att de ska ge sig på husdjursägare i städerna med, då lär det väl sätta fart på myndigheter.

Avatar Fallback

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Bosse1  
#547165 Mycket tiggeri på face sidorna swicha till ditt och datt, vicka skojjare =)) Extremvänster naturligtvis.

Avatar Fallback

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Avslutat-02  
#550937 Såg att lövins närmaste kvinna är djuraktivist.
Då verkar dessa tankar och sympatier fått fäste inom MP också vilket gör dem till terrorister.

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Jolly  
#550945 Richii Klinsmeister måste vara någon form av psykopat. Det enda han ångrar är alltså att han själv hamnade i fängelse, inte att barn är livrädda eller att medmänniskor mår dåligt. Inte ens djuren spelar någon större roll, bara dom lämnar sina burar så kan dom dö några timmar senare. Det försvarar dom med att är bättre att dö i frihet..

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Jolly  
#550954 ..
Senast redigerad av Jolly mån 11 feb 2019, 15:44, redigerad totalt 1 gång.

Avatar Fallback

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Avslutat-02  
#550955 så är det ju, men om man nu är djurrättsaktivist så måste man ju och se till den svenska mink stammen och den kommer inte att tåla om nu mot alla odds dessa djur skulle överleva.

precis lika lite som samhället tål att dessa människor springer runt och orsakar problem.
det behövs ett rejält hårt tag om nacken på dessa typer och deras familjer.

upp till kamp....

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Zixten  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#550967
Jolly skrev:Richii Klinsmeister måste vara någon form av psykopat. Det enda han ångrar är alltså att han själv hamnade i fängelse, inte att barn är livrädda eller att medmänniskor mår dåligt. Inte ens djuren spelar någon större roll, bara dom lämnar sina burar så kan dom dö några timmar senare. Det försvarar dom med att är bättre att dö i frihet..


Fast enligt denna killen och hans kumpaner så är ju alla Jägare Psykopater, även de flesta djurhållare brukar få psykopatstämpel från deras håll....

Användarvisningsbild

Re: Djuraktivister är ett hot mot demokratin

Jolly  
#550971
Zixten skrev:
Jolly skrev:Richii Klinsmeister måste vara någon form av psykopat. Det enda han ångrar är alltså att han själv hamnade i fängelse, inte att barn är livrädda eller att medmänniskor mår dåligt. Inte ens djuren spelar någon större roll, bara dom lämnar sina burar så kan dom dö några timmar senare. Det försvarar dom med att är bättre att dö i frihet..


Fast enligt denna killen och hans kumpaner så är ju alla Jägare Psykopater, även de flesta djurhållare brukar få psykopatstämpel från deras håll....

Om en galning springer runt och kallar alla andra för psykopater så betyder det egentligen bara att han inte har någon koll på vad begreppet egentligen betyder. Tyvärr funkar det inte med logiska argument på dom mest hårdföra, det man får koncentrera sig på är att nå dom som står på gränsen så att inte fler faller dit.
Innan denna granskning kom så tror jag inte att vanligt folk hade någon koll på hur illa det faktiskt är. Man läser en nyhet om något attentat och sedan är det borta, men nu hoppas jag att det kan ske en vändning i samhället så att fler står upp för svenska bönder.
Mitt sätt är att starta gruppen https://www.facebook.com/groups/swegan/ på facebook. kolla gärna in där så att vi blir fler meddlemmar och sprid så mycket som möjligt! Den är för oss som äter svenskt i första hand!

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).