Skogsvagn (Huggarvagnar)

weimer rdm 14

33 inlägg 20529 visningar 9 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: weimer rdm 14

JohannesG  
#390557 Kan det blivit någon delning av företaget när de flyttade produktionen av vagnarna till Sverige? Kranarna görs fortfarande i Estland. Estländarna kanske fortsätter producera de "gamla" vagnarna? Någon som vet något mer?
http://www.weimerforest.com/sv/skogsvag ... an-4g.html skrev:Från 2014 tillverkas vagnarna i Sverige för att säkra kvalitet och leveranser. En ny fjärde generation 4G vagnar har tagits fram med starkare konstruktion och bättre egenskaper.

http://www.weimerforest.com/sv/skogsvag ... 8300s.html skrev:Griplastarna tillverkas av ett väletablerat och professionellt företag i Estland. Weimer har även utvecklat en ny generation 4G gripklor med utvecklad funktion och förbättrad kvalitet.

FTG
Användarvisningsbild

Re: weimer rdm 14

JohannesG  
#390811 I denna tråd finns lite mer information om vad som hänt med Weimer: Bo-Göran - Nya Huggarvagnar från Weimer

Användarvisningsbild

Re: weimer rdm 14

johan n123  
#391449 nej detta är den gamla generationens vagnar och det är den svenska weimer i eksjö som har ritat dem och det är svenstkt stål men dem ä ihopsatta i estland men det är det svenska weimer som ritat dem

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).