Traktorer och processorer

Valtra Unlimited

2 inlägg 2716 visningar Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Valtra Unlimited

Zalman  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#233369 Tydligen finns det roliga tillbehör till din Valtra.

Exempel:
Vi har utformat varje Valtra traktorn att fungera tillförlitligt i de tuffaste förhållanden, och för att möta de specifika behov hos slutanvändaren. Vi tillverkar traktorer på beställning på fabriken och en traktor skräddarsys efter dina behov. Således, att Valtra köparen betalar bara för de funktioner som hon verkligen vill ha och behöver.

Under åren har vi ökat vår normala antalet produktion valbart alternativ. Alla tillbehör och funktioner är dock inte varit möjligt att genomföra fabriken - hittills.

Nu är det dags att introducera Challenger Unlimited, en helt ny typ av sätt du kan förbereda en individuell traktor.

Vi har öppnat en fabrik i Valtra Valtra Suolahden Unlimited anpassning studio. Där kan vi installera traktoreihimme av utrustningsdetaljer och anordningar som inte kan tas som en del av den normala tillverkningsprocessen för traktorer fabriken.

Valtra Unlimited montörer känner våra produkter utan och innan. Dessutom har de stöd av hela traktorn fabriken professionalism och kompetens. Detta tillåter oss att skräddarsy våra produkter för att säkerställa den höga kvalitet och säkerhet. För att installera inredning och utrustning omfattas av fabriksgarantin och vi kommer att skicka dig tillhörande support och reservdelar.

Valtra Unlimited är utrustad på fabriken helt redo.
http://www.valtra.fi/unlimited/

http://www.valtra.fi/unlimited/galleria/img4.jpg
http://www.valtra.fi/unlimited/galleria/img3.jpg
http://www.valtra.fi/unlimited/galleria ... humb-9.jpg
http://www.valtra.fi/unlimited/galleria/img2.jpg



   TS
Lantmännen Maskin
Avatar Fallback

Re: Valtra Unlimited

Robertberg  
#233429 Fabriken monterar alltså de tillbehör som återförsäljaren annars monterar?

 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).