Skogsarbete

Vimek söker försäljningschef

1 inlägg 2989 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Vimek söker försäljningschef

Skogligajobb.se  
#228803 Vimek AB utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för ett miljövänligt skogsbruk och är idag inom detta område marknadsledande. Företaget har anor från början av seklet och har alltid varit lyhörda för kunders idéer, önskemål och krav.
Utvecklingen av nya innovativa maskiner under senaste åren, har bidragit till en fortsatt positiv utveckling av företaget. Bolaget omsätter ca 50MSEK och har idag 15 anställda. Vimek finns idag med all verksamhet i Vindeln. Vimeks huvudägare är Cranab AB.

Vi söker nu nästa nyckelperson i vårt Team:

Försäljningschef

I befattningen som Försäljningschef kommer ni att ha ansvaret för Vimeks nuvarande försäljningsmarknader. Den svenska marknaden är idag vår enskilt största marknad samt en exportandel på ca 50% till ett 15-tal länder. Tjänsten erbjuder även möjligheter att växa och kan på sikt även innebära helhetsansvaret för vår Marknadsavdelning.

Våra kunder utgörs i första hand av etablerade återförsäljare i Sverige och i våra exportländer. Som Försäljningschef hos oss är ni vår coach till och vårt känselspröt emot våra återförsäljare samt våra slutkunder. Ni är självklart en profil vid branschens mässor och andra maskinvisningar på våra marknader.

I arbetet ingår givetvis upprättande av kalkyler, offerter, avtal, priser och förhandlingar i allmänhet. Ni har även kunskap att hantera hemsidor och andra sociala medier.

Resor inom Sverige och övriga Europa är en naturlig del i ditt arbete. Ni är mycket intresserad av skogen, maskiner och försäljning vilket också är en förutsättning för att lyckas med detta ansvar. Ni behärskar flera språk både i tal och i skrift. Vi söker er med rätt kompetens, inställning och attityd samt erbjuder ett företag med goda förutsättningar och utvecklingspotential.

Vi har som mål att öka andelen kvinnliga medarbetare, varför vi gärna ser kvinnliga sökande till tjänsten. Vi lägger stor vikt på er personlighet och förmåga att fungera i vårt team.

Frågor? Fredrik Lundberg (VD) tfn 0933-135 20.

Ansökan: Per mail senast 30 juni till fredrik.lundberg@vimek.se



   TS
 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).