lör 01 mar 2008, 12:41#21571
Vi grillar året runt med. Har nog inga nyheter men kan räkna upp lite vad vi hittar på...
Klar favorit är marinerad grishals (Karré kotletter).
På fisksidan så måste Abborre vara klar favorit!
Potatis, lök, Laxbitar, Baconlindad korv, rökt fläsk, fläsk, Kassler ja allt som normalt är på spisen funkar på grillen. Vill man ha det lite mer kokt än grillat så lindas det i folie, sen efter det är "kokt" så får det lite grill yta för ögats fröjd.
Hade ett tag även gryta för sås, men numer mest kalla såser.
Pinnbröd är klar favorit till allt grillat!
Bacon lindad kyclingfilé med ost i!!!!
Hopvikt fjärilskotlett med ost o bacon i!!!!
Mmmmmmums!
Midsommar vid å med kokt nypotatis o sill på eftermiddan o senare massor med grillat i alla former samt fiske hela dan o kväll ger en upplevelse som är svårslagen.