Avverkning (slutavverkning)

http://skogsaktivisten.se

16 inlägg 8920 visningar 7 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Re: http://skogsaktivisten.se

nalle34  
#182583 re skogshuggaren gav upp för 20 år sen när jag vart kallad ett och annat när jag jag svar på tal högsta MP företrädaren i komunal kulmäktige. Efter som jag hittade FEL vetenskapliga artiklar som visade han hade fel. Uppenbarligen ska man bara leta efter sådana fakta och vetenskaps articklar som bekräftar sin tro.

Ta till ex. spåren i bilden på länken. Finns det några vetenskapliga belägg att det är FARLIGT för skogen? En del av mina granar som skiter i jämna till spåren efter sig har mycket mera liv i spåren en jag (mer svamp, djur som dricker vatten som samlas i spåren, m.m.) Kanse det är jag som är miljö svin som jämnar ut spåren?

Moder natur och skogen tål nog mer en vi tror. Skulle faktis någon gång vara kul och bjud in dom och visa min skog och ta faiten med dom. Tyvärr så sätter mitt yrke stopp för det är ju lite känligt när man träffar på jobbet politikter från riksdan och komunal politiken och måste vara neutral (suck) Men om så där tio år går man för hoppning vis i pansion och då kanse man kan göra det?

Iggesund Forest BlueLine skördarsvärd, Norrländsk urkraft
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).