Skogsfastigheter

Arv, bråk och ilska!

17 inlägg 14745 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild
XP  
#13908 Det där med slängda saker i ett dödsbo Ola, Har för mig att det är tämligen olagligt (någon rätta mig om jag har fel) att röra ett dödsbo föränn bouppteckning är gjord.

Ta hjälp av Nordeas skogsspecialister, vi finns på sju platser i landet.
Avatar Fallback
Ola  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#13943 Jo det är nog ganska så olagligt men vad skall man göra åt saken man kan ju liksom inte bevisa vad som har slängts bort.

En till sak som är lite underhållande är att tanten som dog ägde skog för ~3 miljoner, hade x antal 100k på banken men ägde inte ett endaste smycke. Visst jag struntar i hennes smycken, men är det konstigt att man är misstänksam?

Snäll kan man vara om man tycker någon förtjänar något, men man behöver ju inte göra sig dum. Man behöver ju inte springa runt och låta folk tro att man är hur korkad som helst. Dessutom såg jag saker vid bouppteckningen som var som bortblåsta vid lösöresauktionen? också det lite märkligt tycker jag, saker som jag faktiskt hade kunnat tänka mig att köpa, men som säkert inte var värda några större summor pengar. Men ja ja jag skulle ju glömma detta ;)

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).