Massaved

Brist på papper?

1 inlägg 5457 visningar Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Brist på papper?

fastfälld  
#737634 Blev ivägskickad av frugan och handla här på eftermiddagen. I kassorna på den stora butiken på tre bokstäver beklagade de sig över att brist på papper har gjort att de inte har några papperskassar att sälja. 😀 Utan istället hade de endast en variant av bruna som man normalt packar frukt i att tillgå.

Har pappersmassabruken skickat allt på export nu när kronan är så svag eller gör man de här bärkassarna av återvunnet papper??

Har läst i olika medier under hösten om tryckerinäringen och de olika mediehusen som vittnar om att det kan bli tufft att få tag i tryckpapper .... Antar att det skett en omställning från (fin)tryckpappersproduktion till kartong i många fabriker de senaste åren. Ska bli kul och se hur länge denna brist kvarstår och hur mycket primärproducenten får ta del av prisökningen som då rimligen bör komma, det blir nog lika stor del som vi fick av de sågade varornas peak under året :^o :lol:   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).