Verkstan

Arbetsbänk .

2 inlägg 1683 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Arbetsbänk .

Flugfiskaren  
#727466 Har snart fått ordning på den värmeisolerande delen i nya uthuset där sätter jag in en luft luft värmepump och drar även in vatten för att ha möjlighet till att tvätta sig , ska även ställa in ett större kylskåp som vi är några som ska ha till att hänga in rådjur i och ha möjlighet att stycka .

Nu till frågan tänkte skaffa nån arbetsbänk med skruvstycke på , den ska användas till lite rengöring och filande av motorsåg och diverse arbete , problemet är att jag inte skruvar nästan nåt så jag vet inte vad som kan vara bra att ha i arbetsbänk väg skåp och hyllor , har även en del bilvårdsmedel och nån dunk bensin och olja mm .

Så vad rekommenderar ni för nåt att skaffa och vartifrån ska man köpa saker för nåt skåp behövs och en arbetsbänk för jag vill ha det enkelt och lite ordning på allt , tacksam för idéer och råd.   TS
Enskede Hydraul, reservdelar till skogsmaskiner
Avatar Fallback

Re: Arbetsbänk .

Ferguson system  
#727493 Jeg var i samme situasjon som deg og har nylig kjøpt ny benk. Etter å ha sett på utvalg i fra blant annet Biltema og Jula, men også i fra en del andre, så endte det opp med at jeg bestilte benk i fra Ikea. Problemet med mange av de jeg så på var at skuffer og skapdører er av ymse kvalitet. Så jeg fant ut at det er bedre å bestille en enkel benk med hyller i stede. Valget mitt falt på den her: https://www.ikea.com/se/sv/p/bror-rullv ... -60333850/ , 2 stk boltet sammen til en litt lengre benk. De har tilsvarende utgave uten hjul også, men med litt andre mål: https://www.ikea.com/se/sv/p/bror-arbet ... -30333286/
I tillegg kjøpte jeg https://www.ikea.com/se/sv/p/skadis-foe ... -90347172/ som bakvegg til benken med tilhørende kroker og div.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).