MALWA SÖKER INKÖPARE MED TEKNIKINTRESSE

 
 Kommentar  1 inlägg  18088 visn.  1 följer
Avatar Fallback

MALWA SÖKER INKÖPARE MED TEKNIKINTRESSE

swetrac  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#312176 Malwa International AB är en ledande tillverkare av mindre skogsmaskiner med minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för en internationell marknad. Malwas skördare och skotare kännetecknas av hög tekniknivå och prestanda i ett kompakt format. Vi är idag 11 anställda och omsatte 2014 cirka 35 miljoner.


Vi expanderar och söker en teknikintresserad inköpare till vår anläggning i Skene.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga uppgifterna är att ansvara för operativt inköp och leverantörskontakter för att säkerhetsställa att material finns på plats i rätt tid och kvantitet. Du ansvara för att utveckla våra leverantörsrelationer avseende priser, kvalitet och leveranssäkerhet.
Dagliga kontakter med leverantörer är en naturlig del av tjänsten. Du jobbat tätt ihop med våra tekniker som upprättar kravspecifikationer och med VD vid större avtal och förhandlingar. Vi är en liten och snabbt växande organisation där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Med rätt ambition och inställning har du stora möjligheter att påverka, att utvecklas och få större ansvar med tiden.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och som tycker om att ha kontakter med såväl leverantörer som egna medarbetare. Du är en god förhandlare, initiativrik och trivs att arbeta i en mindre organisation med ”högt i tak”.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från tekniskt inköps- eller säljarbete. Du har utbildning på lägst gymnasienivå inom exempelvis teknik, ekonomi eller inköp. Alternativt har du motsvarande yrkeserfarenhet, gärna inom tunga fordon, entreprenadmaskiner eller liknande. Vidare krävs goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Start: Snarast
Anställningsform: Tillsvidare. Heltid.
Placering: Vid vår anläggning i Skene Skogs industriområde, Skene

‪Vill du veta mer? ‬‬‬‬‬‬
‪Kontakta VD Hans Lindberg, på telefon 0705-958335 eller hans@malwa.se. ‬‬‬‬‬‬
‬‬‬‬‬
‪Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag till Hans Lindberg på hans@malwa.se. Sista ansökningsdag är 2015-02-13   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).