Exportsäljare mobila flishuggar

 
 Svara  1 inlägg  1656 visn.  1 följer
Avatar Fallback

Exportsäljare mobila flishuggar

 
#218477 BRUKS Group är en världsledande aktör inom process- och materialhanteringsutrustning för träfiberråvara. BRUKS levererar produkter och systemlösningar till kunder inom framförallt Bioenergi, Pappersmassa, Sågverk och Boardindustrin. Egna produkter är bl.a. TUBULATOR – en helt sluten bandtransportör, silos och lagringssystem, lågtemperaturtork, sållsystem, flishuggar och barkrivare. BRUKS Group omsätter ca 800 Msek per år och sysselsätter ca 100 personer i Sverige och ca 200 personer i koncernen.
BRUKS AB är gruppens största dotterbolag med ca 100 anställda. Affärsområdet Mobile Chippers är ett av benen i BRUKS AB och är en del av satsningen på bioenergi. Området ökar och vi behöver öka säljkapaciteten samt ytterligare förstärka vår eftermarknadskapacitet.

Gillar du häftiga maskiner och spännande affärskontakter i en global miljö? Då har vi en jobbmöjlighet inom vårt affärsområde Mobile Chippers!

Exportsäljare mobila flishuggar

Vi söker en säljare med teknisk erfarenhet som kan sätta sig in i kundens behov som entreprenör inom mobil produktion av flis. Tjänsten är placerad i Arbrå och säljområdet är i första hand centrala Europa. Du erbjuds en spännande och varierande roll med många olika kontakter. Sannolikt reser du till minst 50 %. Du rapporterar till chefen för affärsområdet Mobile Chippers.

Som exportsäljare mobila flishuggar får du främst anta utmaningen att jobba med återförsäljare i centrala Europa men även direktförsäljning till kund förekommer. Du besöker flitigt återförsäljare och övriga kunder för att hjälpa dem med marknadsföring, stöd, rådgivning och problemlösning.
Vi lägger stor vikt på din förmåga att kunna utveckla vårt återförsäljarenät och vårt sätt att göra affärer via våra återförsäljare.
En annan viktig del i ditt arbete är att vara uppdaterad på den tekniska utvecklingen inom BRUKS, på marknaden och hos konkurrenter. Samt även att vara uppdaterad på vad som händer inom bioenergi sektorn, nya trender och på nya marknader.

Du rapporterar till chefen för affärsområdet Mobile Chippers.

Utbildning/erfarenhet
Du som söker har sannolikt erfarenhet från branschen, skogsmaskiner eller andra tyngre fordon. Du har teknisk bakgrund, förhandlingsvana och relevant erfarenhet. Du är lyhörd för kundkrav och gillar att lösa kundens frågor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Andra språk är meriterande. Du har god kompetens i Microsoft Office.

Du är som person affärsmässig och representativ. Du är självgående, initiativrik och engagerad. Dessutom är du målinriktad med stark drivkraft och förmåga att se lösningar.

För den här rekryteringarna lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan nu på en gång!

För mer information besök BRUKS.COM eller kontakta Ola Galfvensjö, affärsområdeschef Mobile Chippers, 0278-64 25 57.
Ansökan till BRUKS AB, Anders Unogård, 820 10 Arbrå, aud@bruks.com senast den 31 mars 2013   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).
Liknande Trådar
TitelStatistikSenaste svaret
Nye Flishuggar fra wallenstein i Canada av landmanden - fre 02 dec 2011, 14:22
i Vedmaskiner, flishuggar
0 svar
892 läst
av landmanden     
fre 02 dec 2011, 14:22
Annonser