Säljes

Regler osv för att posta i denna kategori.

2 inlägg 57975 visningar Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Regler osv för att posta i denna kategori.

Fredrik  
#40 Efter önskemål har vi startat upp en köp och sälj kategori.

Vi har delat upp denna kategori i två ämnen, köp och sälj.
I denna kategori (säljes) kan alla registrerade användare posta säljesannonser, alltså saker du vill sälja.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort ev poster som kan anses som spam.

Tänk på att vi begränsar oss till saker som har med skogen med omnejd att göra, och skriv gärna i annonsen vart i Sverige varan finns.

Vi tror också det är bäst att svara på en annons genom att antingen svara till annonsörer i ett personligt meddelande (PM) eller genom att skicka mail eller ringa (om annonsören skrivit in telefonnummer). På detta vis erhålls en viss sekretess för annonsören och det tror vi är bra.

Lycka till med ditt köpande eller säljande!   TS
Användarvisningsbild
Fredrik Reuter  
#36451 Hej alla,
Vill genom detta inlägg påminna om reglerna för forumet.
Ett utdrag ur dem finns här:

Kommersiell reklam för egen vinning ej tillåten. Med andra ord får man inte göra reklam för sitt egna företag o.d. i syfte att värva nya kunder/medlemmar eller på något annat vis tjäna på det. Sådan annonsering kommer oavkortat leda till att inlägget raderas utan förvarning och vid upprepning kan det leda till avstängning. Länkning till hemsidor som säljer billiga produkter är alltså tillåtet förutsatt man inte har någon anknytning till företaget /organisationen. Inläggets framtoning ska här vara saklig och utan reklammässig formulering. Idéella, icke vinstdrivande organisationer, sällskap föreningar och klubbar är dock undantagna denna regel om deras budskap ligger i linje med forumets inriktning och intresse.

 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).