Före och efter jobbet

Köttbandsåg från Duabhuset

1 inlägg 4214 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Köttbandsåg från Duabhuset

moraggarn  
#187659 Tjena! Då jag utgår från att det finns en hel del jägare inne på Skogsforum så gör jag en chansning med denna fråga.

Jag har nu färdigställt min slakt/styckbod och den ska nu inredas med lite maskiner. Köttkvarn är ju ett måste och i viss mån även bandsåg. Nu satt jag och sökte lite på nätet och fick se denna såg,kombinerad med en köttkvarn. Det är ju egentligen helt kanon med 2 maskiner i 1. Priset gjorde mig ju inte ledsen heller, 2700:-.

Nimas köttkvarn( den på 1hk) vet jag är bra och det lutar väl åt en sådan (4500 inkl moms). Men denna från Duab gnager ändå lite, är det ngn som testat denna eller vet nåt om den. Har ju sett att det annonseras om den i jakttidningarna och har så gjort i många år, så onekligen säljer den ju iaf.

För min del handlar det inte om nåt storskaligt utan det blir ca 10-12 grisar/år samt lite rådjur, nöt och kanske nåt lamm samt nån enstaka älg. Så Duabs kanske räcker till detta.

Vad är era erfarenheter av produkten(om ni har några) samt vad är era erfarenheter av Duabhuset?   TS
Elmia
 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).