tor 24 nov 2011, 18:22#147353
Många värdeladdade ord där till de som arbetar för att påvisa skiten i maten som jag och du äter
...någonsin..
...påstår sig företräda...
...oerhört ofta...
...ganska oseriösa...
...slarviga och okunniga...
Tyvärr är det sällan som det omdömet ges de som lite oförsiktigt och oförargligt
råka spilla lite av den där skiten i naturen.
När jag gick i hemkunskapen fick jag lära mig att fisk innehöll bra med proteiner och olika sorters fetter. Tack vare att undervisningen gått framåt får nu mina barn lära sig att fisken även innehåller: kadmium, alkylfenoletoxilater, alkylfenoler, bisfenoler, fenoler, dioxiner, furaner, dioxinlika polyklorerade bifenyletrar, PCB, polybromerade difenyletrar, ftalater, växtskyddsmedel, perfluorerade kemikalier, kvicksilver och DDT.
Synd, rökt sik som är så gott...