Små skogsmaskiner och övriga maskiner

Terri 34c 8wd Kombi, ny skördare/skotare från Terri

1 inlägg 4637 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Terri 34c 8wd Kombi, ny skördare/skotare från Terri

Fredrik Reuter  
#505531 Terri 34c 8wd Kombi, det är namnet på senaste skogsmaskinen från skogsmaskinstillverkaren Terri. Företaget har byggt vidare på sin 34c 8wd skotare, deras första hjulburna maskin, som lanserades på Elmia Wood förra året. Sedan tidigare har Terri jobbat med fasta band som drivning.

Nya kombimaskinen kan alltså alternera mellan att vara skördare och skotare. Kranen är Mowi P40, en parallellförd kran på 6,2 meters räckvidd. Obs att det inte är P40T som har utskjut och en räckvidd på 7,2 meter.
Skördaraggregatet som Terri valt är från Log Max och det beprövade 928. Det är samma aggregat som bl a Malwa valt till sin skördarmodell.

Motorn är en CAT C3.4B, en fyracylindrig diesel från CAT i steg 3b utförande (emissionskrav).

Mer info:

Markfrigången är hela 70 centimeter vilket gör den extremt lättmanövrerad och komfortabel även i svår terräng.
– En stor fördel med Terri 34c är att maskinerna är extremt lättservade. Allt är lätt åtkomligt under motorhuven och hytten är smidig att fälla vid byte av filter och olja. Tack vare få servicepunkter ger det en låg servicekostnad, säger Hans Johansson.


Läs mer: http://news.cision.com/se/terri/r/terri ... t,c2483177   TS
Usewood, små skogsmaskiner
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).