Små skogsmaskiner och övriga maskiner

Alstor

2 inlägg 3841 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Alstor

Hallvard  
#334715 Hei. Er på utkikk etter brukt Alstor, men lite å velje mellom i Norge. Reknar med at det er litt fleire til salgs i Sverige. Nokon som veit om sider der ein finn desse avertert? Har sett på ein 810 bensin, men kunne helst tenke meg ein 820/821 diesel. Nokon som har efaring med desse maskinene?   TS
Usewood, små skogsmaskiner
Avatar Fallback

Re: Alstor

Hema  
#334716
Hallvard skrev:Hei. Er på utkikk etter brukt Alstor, men lite å velje mellom i Norge. Reknar med at det er litt fleire til salgs i Sverige. Nokon som veit om sider der ein finn desse avertert? Har sett på ein 810 bensin, men kunne helst tenke meg ein 820/821 diesel. Nokon som har efaring med desse maskinene?

I Sverige är det med stor majoritet på http://www.blocket.se som man finner de som är till salu. Ett alternativ skulle kunna vara att kontakta Alstor och höra om de har någon begagnad eller inbytesmaskin på gång. Lycka till.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).