Små skogsmaskiner och övriga maskiner

Återförsäljare Avestavagnen eller liknande

3 inlägg 3856 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Återförsäljare Avestavagnen eller liknande

JPW  
#315780 Jag funderar skarpt på att skaffa en Avestavagn TB1300 eller liknande pålitlig och välbyggd skogsvagn utan kran till ATV, men var kan man köpa dessa egentligen? Det är rätt bökigt som utbo att hitta rätt direkt eftersom jag inte har tid att ränna runt i bygden och inventera marknaden. Är jag väl på plats vill jag använda den tiden i skogen istället... Jaga efter Blocketfynd är inte heller så attraktivt. Finns det någon återförsäljare värd namnet i någorlunda närhet av norra Skåne? Jag kan mycket väl beställa nånstans längre bort ifrån och få den levererad till min gamla mamma som bor på skogen, bara jag vet att den kommer i tid och från en pålitlig leverantör.

Alla förslag och erfarenheter är mycket välkomna!   TS
Usewood, små skogsmaskiner
Avatar Fallback

Re: Återförsäljare Avestavagnen eller liknande

Hema  
#315782 Om du är sugen på Avestavagnen, så är det väl enklast att kontakta dem för att finna återförsäljare alternativt står den infon på deras hemsida.
Annars har du bl.a.:
http://kranman.com/produkter-atv-fyrhjuling
http://www.carlmans.nu
http://www.t-strandsmekaniska.com 1200, 1300, 1400

Känner inte till så många handlare i den trakten, men Gösta Gustafsson i Kyrkhult norr om Olofström i Blekinge är väl rätt stora och inte jättelångt ifrån. Bl.a. återförsöljare för Kranman, säkert flera andra. http://www.gosta-gustafsson.se/ Lycka till.

Avatar Fallback

Re: Återförsäljare Avestavagnen eller liknande

JPW  
#316172 Tack så mycket för dina erfarenheter!

Det finns ingen återförsäljarlista på deras hemsida utan den hänvisar bara till att man ska ringa och få informationen den vägen. Det ska jag förstås göra, men jag tänkte att ni där ute har ju stenkoll på vilka som funkar bättre än andra tänkte jag. Lätt hänt att man missar nån riktigt bra handlare där ute.

Jag är väl inte så inställd på just en Avestavagn egentligen, men eftersom jag har använt svärfars dito en hel del så är det en vagn jag vet att den funkar bra och är välbyggd. T-Strands mekaniska ser ju däremot klart intressant ut! Den kände jag inte till.

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).