SKOGSFORUM ARTIKEL 

  Små skogsmaskiner och övriga maskiner

Vimeks nya skotare – första filmen

17 inlägg 13716 visningar 6 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: Vimeks nya skotare – första filmen

Sedvall  
#743288 Min erfarenhet av Malwa är att de har snålat på godset på en del ställen, så ja, livslängden. Dock inte på strukturella delar utan snarare på partier som så småningom kommer bli knöliga och ställer till problem av den anledningen.

Kranman 960 skotare
Användarvisningsbild

Re: Vimeks nya skotare – första filmen

Torbjörn Johnsen  
#744098 Vimek skriver nu i ett pressmeddelande att ett förserie-exemplar av den nya skotaren "Next Generation" är levererad till en av Vimeks kunder som man samarbetar med i lanseringen av den här maskinen:

Det råder full aktivitet i fabriken och rekryteringar har skett för att stärka upp organisationen inför ett händelserikt och spännande 2022. Den första leveransen av Vimek Next Generation förseriemaskin har redan gått ut till kund och driftsatts. Vimek bygger nu för fullt för att få ut maskiner runt om i landet till de kunder som vi samarbetar med på förseriemaskinserien.


Läs hela pressmeddelandet här.

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).