Hyra ut vändplan / uppställningsplats

1 inlägg 3403 visningar Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Hyra ut vändplan / uppställningsplats

-Tomas-  
#249225 Vi har en stuga som vi hyrt ut till ett företag för deras arbetare och då har de även nyttjat vår vändplan för omlastning och uppställning av material och lite vagnar mm. Nu när vädret är för dåligt för att fortsätta arbetet vill de hyra bara vändplanen för förvaring av materialet tills de kan sätta igång igen och jag undrar vad ett bra och rättvist pris kan vara? Något annat man bör tänka på?

Vet inte exakt tid men till nån gång efter jul och nyår så 5-8 veckor gissar jag, beror säkert på vädret så det kan ändras efterhand. Förutsättningarna ser ut som sådana att vi inte behöver planen förutom att jag kommer behöva lägga något lass timmer där men det hämtas först i vår, det verkar inte bli något större slitage på planen och de verkar ordentliga så jag utgår ifrån att de kommer att städa upp efter sig.

Mvh Tomas   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).