Moderatorloggen

52 inlägg 49955 visningar 5 följer aktivt Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

totte  
#589741 Tråden "Vi behöver en Greta i skogen" åkte ut.

Diskussionen om klimat och naturvård borde vi kunna föra utan att förfalla till vulgärmedias infama personpåhopp på olika debattörer.

Det som fanns av relevant diskussion i tråden har diskuterats här otaliga gånger på alla andra ställen där det diskuterats naturvård kontra skogsbruk.

Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Fredrik Reuter  
#598487 Tråden om Stihls kalender för 2020 har nu flyttats till karantän.
Detta efter att den anmälts flertal gånger och från början mest såg ut att skapats för att provocera.

Det finns flera kvinnor som är medlemmar på Skogsforum och några har hört av sig och tycker att nakenbilder (även lättklädda) väcker anstöt och Skogsforum är till för alla som gillar skog, skogsbruk och skogsmaskiner, det hoppas jag alla är med på!

Jag har även pratat med Stihl Norden om kalendern och de tar avstånd från kalendern och har inte tagit in den till Sverige sedan många år tillbaka.

   TS
Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Kse  
#600595 Tråden; SKOGSSTYRELSEN SLUTAR KÖPA SÅGAR FRÅN STIHL PGA KALENDER, är lagd i karantän efter flertalet anmälningar.

Jag har efter flertalet uppmaningar om att hålla sig till ämnet, inte göra personliga påhopp och annat trams bestämt att ta bort tråden.
Om den återkommer är är i nuläget oklart.

Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Kse  
#600973 Tråden ”Fria debatten” åkte i karantän då den innehåller personliga påhopp, ren vuxenmobbning, tvivelaktiga utpekanden efter egen efterforskning och till slut lite lättklädda damer.

Tråden i sin helhet är inget som Skogsforum ställer sig bakom och den kommer inte att läggas ut igen.

Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Fredrik Reuter  
#601436 Tråden om febril aktivitet har tagits bort efter önskemål från trådstartaren. Det är en kombination av önskemålet och att tråden spårat ur som föranledde borttagningen annars är låsning ett alternativ.

Tänk på att försöka hålla dig till ämnet när du skriver, det kan vara enerverande när en tråd spårar ur och svårt att få den på rätt spår igen.

   TS
Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Kse  
#639606 Tråden ”Hyggesfritt affärsmodell” åkte i karantän för redigering.

Efter flertal uppmaningar att hålla sig till ämnet, ett antal anmälningar och lite hånfulla emojis så lägger vi tråden i karantän.

Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Kse  
#639607 Även tråden ”Sveriges tre trädslag” är lagd i karantän redan förra veckan, glömde lägga till det här.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).