Skogsfastigheter

Liten skogsfastighet

4 inlägg 1190 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Liten skogsfastighet

Sportvägen  
#634671 Hej jag söker en mindre skogsfastighet i mellersta eller norra Sverige, den ska vara runt 5 ha, max 8 ha. Inte så viktig vilken typ av skog det finns på den mer intresserad om man får sätta upp en bod eller enkelstuga, vill gärna syssla med träningsverksamhet framöver. Om det är otillgänglig så höjer det bara mitt eget intresse. Men visst ska man kunna komma fram utan att behöva göra intrång på någon annans mark! Hör av er om ni har nånting som liknar denna beskrivning, dela gärna till nån ni vet och hör gärna av er här!
Stort tack
Fred   TS
Ta hjälp av Nordeas skogsspecialister, vi finns på sju platser i landet.
Avatar Fallback

Re: Liten skogsfastighet

surjämten  
#634699 Har du inga mer geografiska önskemål?? Vilken träning är det fråga om??

Användarvisningsbild

Re: Liten skogsfastighet

Sportvägen  
#634703 Låt mig säga så här, från Dalarna och norrut, men inte ut mot Östersjö kust utan upp längs fjällen och mitt i landet, har inlandsvägen som östra gräns, typ! nordligast Gällivare, sydligast Grövelsjön!

   TS
Användarvisningsbild

Re: Liten skogsfastighet

Sportvägen  
#634706
Sportvägen skrev:Låt mig säga så här, från Dalarna och norrut, men inte ut mot Östersjö kust utan upp längs fjällen och mitt i landet, har inlandsvägen som östra gräns, typ! nordligast Gällivare, sydligast Grövelsjön!
Just det glömde det där med träningen, allt från traillöpning till styrketräning och snabb vandringar, har detta upplägg i mitt företag söderut idag och vill gärna flytta norrut med samma upplägg, älskar fjällen!

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).