Fastighetssök på LM?

 Svara  3 inlägg  2425 visn.  0 följer
Användarvisningsbild

Fastighetssök på LM?

 Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#33423 Är det nån mer än jag som provat? Om man på LMs startsida väljer "Min Fastighet" o sen "Fastighetssök för alla" i övre rutan, skriver kommun samt en fastighetsbeteckning på vilken fastighet som helst så får man via e-mail info om bl.a areal, taxeringsvärde, servitut mm. Dock får man inte träff om fastigheten inte har ett hus med adress. Verkar lite konstigt. Är det så enkelt att få dessa uppgifter för vem som helst? Känns som detta är tänkt för folk som vill spana in ett hus t.ex o sen halkar liksom uppgifter om skog o likn. med. Namnet på ägaren är ju inte med o det är väl som det ska men hur är det med resten?

Magnus M   TS
Enso Cat
Avatar Fallback
 Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#33438 Jag har provat nu, funkar tydligen inte i Firefox för mig, fick starta Internet Explorer. Kul att koll akterna på sina egna fastigheter (som inloggad)!

Det man får ut utan att vara inloggad är inte så mycket, annars är det ju bara att ringa till någon mynbdighet och be dem skicka. Men det går ju att ta reda på vad grannen betalade för skogen via väbben med detta... :-)

Avatar Fallback
 
#39547 Tjänsten att kolla upp andra fastigheter är inte längre gratis, synd.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).
Liknande Trådar
TitelStatistikSenaste svaret
Fastighetssök av caamper - ons 20 aug 2014, 07:36
i Skogsfastigheter
4 svar
2594 läst
av caamper     
mån 25 aug 2014, 13:08
Annonser