Skogsfastigheter

Tjäna pengar på din mark - Camplot

1 inlägg 2979 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Tjäna pengar på din mark - Camplot

mfager  
#287552 Hej forumet,

Jag heter Martin och är en av dem som står bakom www.camplot.com. För närvarande håller vi på att starta upp tjänsten och är öppna för tankar och feedback!

Camplot är en tjänst som förmedlar privata campingplatser i Sverige och i utlandet och göra de tillgängliga och sökbara för alla campare. Det handlar om att campa i trädgårdar, på ängar, åkrar och annan privat mark. Med andra ord ett helt nytt sätt att campa på!

Det funkar så att privatpersoner går in och lägger upp sin tomt på www.camplot.com, beskriver den i ord och med bilder och själva väljer vad de vill ta betalt per person/natt. Vi hjälper dig sen att hitta campinggäster och tjäna pengar på din trädgård.

Om ni är intresserade av att vara en av dem som är med och formar tjänsten eller bara vill ha en plats att hyra ut er tomt på - gå gärna in och lägg upp en tomt och berätta vad ni tycker.

För närvarande finns tjänsten bara på engelska men en svensk översättning av hemsidan kommer lanseras inom kort.

Mvh

Martin på Camplot (email: martin@camplot.com)   TS
Ta hjälp av Nordeas skogsspecialister, vi finns på sju platser i landet.
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).