Skogsekonomi

Höstmöte om skog 16 nov - rätt datum, intressant innehåll

2 inlägg 1428 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Höstmöte om skog 16 nov - rätt datum, intressant innehåll

Torbjörn Johnsen  
#734026 Landshypotek bank kör ett intressant seminarium, eller Höstmöte som de kallar det, den 16 november kl. 19.00. Höstmötet lyfter bl a den högaktuella frågan om skogens roll i samhället.

Skogen, och det svenska skogsbruket, har nog aldrig varit mer debatterat än nu, och från så många olika håll - inte minst från Bryssel. Därför är det givet att skogen får ta extra plats under Höstmötet.

– Tillsammans med inbjudna gäster kommer vi att belysa läget och vilka konsekvenser den komplexa debatten och nya regelverk kan få för den enskilda skogsbrukaren, säger Martin Kihlberg, chefsjurist och hållbarhetschef på Landshypotek Bank.


Mer information finns på Landshypotek.se

I annonsen om Landshypoteks Höstmöte i vårt senaste nyhetsbrev står felaktigt att det är den 11 november men rätt datum är alltså den 16 november, kl 19.00   TS
Landshypotek Bank
Användarvisningsbild

Re: Höstmöte om skog 16 nov - rätt datum, intressant innehål

Torbjörn Johnsen  
#735586 Nu finns LHBs höstmöte att se på webben i efterskott. Inflation på 6% i USA... men hur ser det egentligen ut med inflationsrisk framöver här i Sverige och hur påverkas jord- och skogsbruk i så fall framöver?

Ett annat ämne som berörs är hur EU kommer att påverka det svenska skogsbruket.

Ni kan se inspelningen från LHBs höstmöte här.

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).