Skogsekonomi

Krönikör till tidningen Skogsaktuellt sökes

1 inlägg 1549 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Krönikör till tidningen Skogsaktuellt sökes

Pierre Kjellin  
#584154 Skogsaktuellt är Sveriges enda oberoende branschtidning för er som äger skog och jobbar med skog. Tidningen kommer ut med 11 nummer per år och till idag ca 70000 markägare, skogsföretagare samt diverse myndighetspersoner. Vi är vid sidan om LRF:s medlemstidningar Land Lantbruk/Land Skogsbruk Sveriges mest spridda skogstidning.
Vi söker NY KRÖNIKÖR – en eller två personer som behärskar konsten att och är sugna på att tycka till om sådant som handlar om skog (skogsägande, skogs/träföretagande, skogspolitik o dyl).
Du som vill bli krönikör på Skogsaktuellt ska behärska konsten att skriva konkret, tydligt och gärna med spets. Du garanterar oss en krönika på ca 2500-3500 tecken (inkl mellanslag) i antingen varje eller varannat nummer av Skogsaktuellt. Du levererar alltid din text i tid och kan tåla att ta emot textkritik. Vi BETALAR INGET ARVODE, men erbjuder dig en av SVERIGES BÄSTA PLATTFORMAR för att få ut ditt budskap.

Hör av dig till:
Pierre Kjellin
redaktör Skogsaktuellt
tel: 070-781 89 57 (070-334 50 09)
pierre@skogsaktuellt.se   TS
Landshypotek Bank
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).