Skogsekonomi

Det går bra för skogen nu

4 inlägg 2993 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Det går bra för skogen nu

Torbjörn Johnsen  
#511385 DN Ekonomi intresserar sig för skogsindustrin. Och ser pengar och en ljus framtid. Har skogsindustrin hamnat i en ny gräddfil utan lågkonjunkturer eller blir det som vanligt en snar nedgång?

Läs artikeln här:
https://www.dn.se/ekonomi/det-luktar-pe ... ogen-igen/   TS
Landshypotek Bank
Avatar Fallback

Re: Det går bra för skogen nu

tallen100  
#511419 Brukar det inte vara så att när allt målas upp i ett skimmer av rosa och dom inte ser ett enda moln på himlen så dröjer det inte länge förrän det går nedåt :geek: :mrgreen:

Användarvisningsbild

Re: Det går bra för skogen nu

sundelius  
#511434
tallen100 skrev:Brukar det inte vara så att när allt målas upp i ett skimmer av rosa och dom inte ser ett enda moln på himlen så dröjer det inte länge förrän det går nedåt :geek: :mrgreen:

%-(

Avatar Fallback

Re: Det går bra för skogen nu

Hema  
#511447 Är man i tankarna på att slutavverka, så är det nog inte fel att slå till. Det som skulle kunna ge ett högre pris är den fallande kronan.

Men högkonjunkturen kan inte hålla i sig för evigt och då kommer det nog bli mindre efterfrågan på förpackningsmaterial...

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).