Skogsekonomi

Tävlingen Din Gård och Gårdskartan

1 inlägg 1166 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Tävlingen Din Gård och Gårdskartan

Torbjörn Johnsen  
#411994 Måndag 10 oktober går tävlingen Din gård, din möjlighet igång igen och Gårdskartan lanseras. Arrangör är Landshypotek Bank. Syftet är att visa upp bredden av företagande på gårdar runt om landet och på ett konkret sätt ge möjligheten för producent och konsument att mötas och alla landsbygdsentreprenörer att marknadsföra sig själva och inspirera andra och varandra. Det finns möjlighet för skogsgårdar att vara med att tävla. T ex skogsbrukare som driver någon form av förädling och vill möta konsumenter via t ex tursim, träförädling eller liknande.

Sist tävlande 92 gårdar och 12 400 personer la sina röster på dem. Mer information och tävlingsanmälan hittar ni här: https://www.landshypotek.se/var-kompetens/entreprenorskap/tavling/

Marknadsför dig på Gårdskartan
Gårdskartan är Landshypotek Banks nya digitala marknadsplats där producent och konsument kan mötas.
För landsbygdsföretagare och gårdsägare är det en möjlighet att berätta om sin gård och/eller marknadsföra sin gårdsverksamhet. För allmänheten hjälper Gårdskartan att hitta till allt som landsbygden har att ge; som kosläpp, bed & breakfast, gårdsbutiker, självplock, rekreation, turridning med mera.

På Gårdskartan går det att söka efter specifika gårdar, gårdar som tar emot besök, gårdar i ett visst län eller olika verksamhetsgrenar. Gårdsmarkeringen på kartan går att zooma in med plustecknet för att lätt hitta dit. Kartan kommer att uppmärksammas stort till allmänheten i vår, men lanseras i samband med tävlingen Din gård, din möjlighet. Ju mer den fylls på, ju mer anledningar finns det att besöka landsbygden med dess unika boenden, smakrika matupplevelser, vackra natur och djupa skogar.

Här kan du lägga in din verksamhet på Gårdskartan: http://landshypotek.se/gardskartan

Lycka till!   TS
Landshypotek Bank
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).