ATV och UTV i skogen

Köpa ATV

4 inlägg 2061 visningar 3 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Köpa ATV

Länsman  
#470794 Jag har relativt stram budget på just denna tyvärr när jag borde ha sparat till en ny men det får bli en begagnad enkel så länge. Har någon nåt tips för hur man ska tänka. En äldre billigare med snabbare motor och högre prestanda eller en ny med garanti och ny som sagt.


Jag hade tänkt att lägga ca 50.000 kr som mest. Helst under det.

/L   TS
Användarvisningsbild

Re: Köpa ATV

Länsman  
#470795 Skicka gärna länk, jag kommer bara köpa av företag har gjort misstaget och köpt av en privatperson förut det gick inte bra. :)

   TS
Avatar Fallback

Re: Köpa ATV

Hema  
#470797 En japanare ca 500cc med några år på nacken med insprutning och servo borde gå att finna.

Användarvisningsbild

Re: Köpa ATV

Byggonomen  
#470799 Köpte en hoj jag är nöjd med på ATV-huset (https://www.atvhuset.se/atv.html?gclid= ... hKEALw_wcB) Där får du en helt ok hoj för 50.000 ny även om jag gissar att den saknar olika saker man behöver har inte fått grundligt igenom. Men jag är nöjd. Köpte en Hinsun 700 för att få lite kraft.

Köpte också upp mig på nödvändig belysning på Eco by Sweden (https://ledbelysning.ecobysweden.se/) med extraljus, en ljusramp och två backljus. Ska skicka foto men min iPhone vägrar att behålla mina lösen till min Itunes eller vad det heter.

Köper du en begagnad hoj ta med dig någon som kan med hojar det är enkelt att bli lurad av en stark ATV med nypolerad motor. Men som går sönder första veckan du har den. En privatperson tar inte tillbaka en trasig produkt det måste ju ett företag. Så kolla dem. De är i varje fall säkra.

Med vänliga hälsningar Byggonomen

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).