ATV och UTV i skogen

honda trx 500 fa hydrostatproblem

3 inlägg 4785 visningar 3 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

honda trx 500 fa hydrostatproblem

danne76  
#337520 hej har en gammal 500 från 04 . har fungerat problemfritt från ny.... tills idag . började "hacka" på backen , med tungt lass . drev ej som den ska utan lät inte bra ... något som kuggade över verkade det som. senare också framåt. lastade av o åkte hem utan stockar .... drev inte ordentligt utan lass heller.. nu till frågan : har någon här erfarenhet av att meka själv med driften på dessa? någon som har tips om ev. justering eller nåt ? givetvis är det ju komplicerade prylar , danfoss/dataskit, men nått kanske man kan göra som hemmapulare....?
kan ju tillägga att den gått med stora mudders , viket ju sätter sina spår....

tacksam för tips :oops:   TS
Avatar Fallback

Re: honda trx 500 fa hydrostatproblem

Hema  
#337523
danne76 skrev:hej har en gammal 500 från 04 . har fungerat problemfritt från ny.... tills idag . började "hacka" på backen , med tungt lass . drev ej som den ska utan lät inte bra ... något som kuggade över verkade det som. senare också framåt. lastade av o åkte hem utan stockar .... drev inte ordentligt utan lass heller.. nu till frågan : har någon här erfarenhet av att meka själv med driften på dessa? någon som har tips om ev. justering eller nåt ? givetvis är det ju komplicerade prylar , danfoss/dataskit, men nått kanske man kan göra som hemmapulare....?
kan ju tillägga att den gått med stora mudders , viket ju sätter sina spår....

tacksam för tips :oops:

Kollat vätskenivån? Vet en Ford med läckande automat, den drev dåligt med för lite växellådsolja i sig.

Avatar Fallback

Re: honda trx 500 fa hydrostatproblem

connyericsson  
#359821 Kolla justeringen på växelspaken. Hade liknande problem med förra TRX'en.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).