Musikhjälpen

Husqvarna 44 - går en stund, sedan ingen gnista

   
 Kommentar  5 inlägg  776 visn.  2 följer
Användarvisningsbild

Husqvarna 44 - går en stund, sedan ingen gnista

 
#567528 Har en 44 som har varit trogen och gjort bra ifrån sig, men nu går den en stund och sen så är gnistan borta.
Gissar på att tändmodulen är kass, någon som har nån annan teori?
Kan man "fixa" den på nåt sätt eller är den en ny som gäller? den kostade tyvärr ca 900kr och det är inte värt att kosta på denna sågen.

finns det "pirat" ?
mvh Lennart



   TS
Husqvarna
Användarvisningsbild

Re: Husqvarna 44 - går en stund, sedan ingen gnista

 
#567539 Nä, men det är samma spole till 444.
Men nog är det värt att kosta på den allt.

Vet inte om det finns kopior Kina reservdelar till denna.

Användarvisningsbild

Re: Husqvarna 44 - går en stund, sedan ingen gnista

 Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#567544 Svårt o hitta tändningar till dessa...

Avatar Fallback

Re: Husqvarna 44 - går en stund, sedan ingen gnista

 
#567632 Har du kollat så inte blecken till dödarknappen böjer sig av värme eller har oxid som leder över?

Användarvisningsbild

Re: Husqvarna 44 - går en stund, sedan ingen gnista

 Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#567640 Bäst är o ta bort anslutning vid spolen så behöver man inte fundera på kablar o knapp.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).