Motorsåg och handhållet

Besiktning motordrivet handredskap

3 inlägg 754 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Besiktning motordrivet handredskap

bendel  
#559814 Hej!fick höra idag på nyheterna på p3 att f.r.o.m 1augusti 2019 skulle det bli obligatorisk besiktning på alla motorsågar samt röjsågar.besiktningen skall utföras av
Auktoriserad återförsäljare.nå jäkla påfund av Mp förstås[emoji35] va tror ni om de här ,kan väl aldrig gå igenom ett riksdagsbeslut.[emoji13].   TS
Husqvarna 550 XP Mark II motorsåg
Avatar Fallback

Re: Besiktning motordrivet handredskap

jannee  
#559816 Aprilskämt :!: :grin: :grin: :grin:

Användarvisningsbild

Re: Besiktning motordrivet handredskap

vinterrojarn  
#559820
bendel skrev:Hej!fick höra idag på nyheterna på p3 att f.r.o.m 1augusti 2019 skulle det bli obligatorisk besiktning på alla motorsågar samt röjsågar.besiktningen skall utföras av
Auktoriserad återförsäljare.nå jäkla påfund av Mp förstås[emoji35] va tror ni om de här ,kan väl aldrig gå igenom ett riksdagsbeslut.[emoji13].För att detta skulle ha varit trovärdighet så skulle detta ha gått ut på remiss med en utredning i bakgrunden.
Det finns idag ingen sådan utredning antagen, men hur roligt detta troliga aprilskämt är, så finns det en sanning i detta. Regeringen med stöd av MP vill ha ett total förbud på allt vad utsläpp heter och att Arbetsmiljöverket skall ålägga alla skogsägare och jordbrukare med viten.

Om nu någon MP mupp hörde detta vilket är högst troligt då P3 är deras hemma kanal, så kommer det att framföras en sådan utredning ganska snart.

För vad vore bättre än att staten bestämde avgasvärden och säkerhet på motorsågen och röjsågen.

För statsfinanserna behöver folk köpa nytt varje år. Och det gamla duger åt öststaterna. Dit staten kan sälja det inbytta.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).