Öppna kategorin

Villavagnen har gjort sitt

1 inlägg 1325 visningar Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Villavagnen har gjort sitt

leifa.k  
#736951
1638301629_img_0364(1).jpg
Är en gammal villavagn om 24 m2 som gjort sitt, frugan säger att jag får inte sluta jobbet (bli pensionär) innan den är borta.. Det är väl ingen panik o bli pensionär, har ett bra jobb med ett väldigt bra skiftschema. När den var intakt så tog jag bort soffgrupp, bokhyllor, toa, mellanväggar osv.

Bild 1 så gjorde jag ett ordentligt riktskär, tog bort hela långsidan så att den inte skulle falla genom häcken in till grannen.

Bild 2 så ser ni hur fint taket lade sig som tänkt, behövde inga riktmedel, det var bare å såga.

Bild 3 så har jag sågat bort det mesta av taket.

I morgon så sågar jag bort resten av taket, frontväggen, då kommer den bortre långväggen mot grannen att lägga ner sig ännu mera mot golvet. Det blir ju mycket att ta hand om. Jag kör allt brännbart till jobbet till avfallspannan där det eldas upp och blir fjärrvärme, metallen kastar jag i skrotbaljan på jobbet, glas, speglar, isolering hamnar hos returpunkten. Sen är ju chassiet kvar, det blir metallskrot. Värmesystemet likaså. Kör med Hva 55:an, får byta kedja några ggr o slipa upp dem senare. Tak o fasad är tunn aluminium..   TS
Elmia
 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).