Öppna kategorin

Vart tog han vägen ...?

7 inlägg 2010 visningar 3 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Vart tog han vägen ...?

Hugin  
#689818 De har försvunnit, "JD-nånting" som för länge sedan upptog större delen av Skåne med sitt jordbrukande och verksamhet. Ytterligare någon på senare tid som helst ägnade sig åt röjning vintertid i träskor storlek 47 i knähögt med snö och obekymrat delade med sig om kronofogdens attacker på hus och hem m. fl.
Vart har de tagit vägen? - Exv. "Kompostens" korta sejour på forumet?
Oavsett litterärt läsvärde i trådarna, så har väl känslor och intresse väckts, och frågor uppkommit.
Vad har hänt och vem kan upplysa?   TS
Användarvisningsbild

Re: Vart tog han vägen ...?

halvproffs  
#689820 Finns redan en tråd; Efterlysning.

Avatar Fallback

Re: Vart tog han vägen ...?

hardman  
#689834 För egen del så saknar ja inte han med träskor str 47. Blev bara för mycket där.

Användarvisningsbild

Re: Vart tog han vägen ...?

Grålle52  
#689856 Jd6630 var ju enormt kul att läsa om

Avatar Fallback

Re: Vart tog han vägen ...?

tallen100  
#689865 Det verkar inte finnas plats för dom som sticker ut här längre.... det är många från "förr" man saknar, tex huggarn, det var roligt när det var lite fart i trådarna, och takhöjden var betydligt högre.
Numera behövs det inte mycket förrän ett par övernitiska moderatorer tar bort inlägg, låser trådar, och hotar om varningar och avstängningar.

Användarvisningsbild

Re: Vart tog han vägen ...?

Torbjörn Johnsen  
#689877
tallen100 skrev:Det verkar inte finnas plats för dom som sticker ut här längre.... det är många från "förr" man saknar, tex huggarn, det var roligt när det var lite fart i trådarna.


Det kanske behövs förtydligas: Det finns plats för alla här på Skogsforum. Alla som är beredda att följa forumets högst rimliga och generösa regler om anständighet är mer än välkomna att vara med här att diskutera. Målet med skogsforum är att vi ska ha ett givande och lärorikt utbyte av kunskap och inspiration på saklig grund. Det är också anledningen till varför vår stora majoritet medlemmar och besökare kommer hit till forumet. För den som hellre vill se verbal pajkastning, konspiratoriska diskussioner eller digital munhuggning så finns det andra platser på webben att besöka.

Avatar Fallback

Re: Vart tog han vägen ...?

tallen100  
#689882
Torbjörn Johnsen skrev: För den som hellre vill se verbal pajkastning, konspiratoriska diskussioner eller digital munhuggning så finns det andra platser på webben att besöka.

Tex Uffes trådar 👍 😀

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).