Öppna kategorin

kalla fakta

8 inlägg 3298 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

kalla fakta

skogshasse  
#408425 hej på er alla där ute som är intresserade av vad vi har för makthavare i detta land samt vad det är för lagar och paragrafer som gäller för våra myndighetsutövare.

ni som är intresserade bör titta på kvällens avsnitt av kalla fakta det är på TV4 21-22   TS
Avatar Fallback

Re: kalla fakta

skogshasse  
#408612 ja nu har man tittat på kalla fakta och det är skrämmande vad lite våra myndigheter gör

   TS
Avatar Fallback

Re: kalla fakta

tallen100  
#408620 Skrämmande, bedrövligt, förjävligt :| .

Avatar Fallback

Re: kalla fakta

ryared  
#410398 Ja fy fan!
Har lite tyska släktingar och dom är måttligt roade av det som händer i Tyskland. Dom kan inte fatta att vi svenskar valt än värre väg!
Dom ansvariga i Sverige har ingen skam i kroppen och har förvandlat vårt land till en krigszon medans dom sitter i sina fina villor väl skyddade från verkligheten!
Ja våra gamla vänder väl sig i graven hur utvecklingen har blivit. Från ett svenskt Emil i Lönneberga samhälle till ett land som står i brand!

Användarvisningsbild

Re: kalla fakta

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#410413 Aktuellt-redaktionen sände på onsdagen , ett inslag med bla granskningslegenden Janne Josefsson, Nike Nylander och SVT:s nye programchef, Jan Helin. Detta efter Jan Helin:s interna försök att genom auktoritär styrning göra om SVT till en lika vinklad propagandamegafon som Jan Helins gamla tidning Aftonbladet. Det avslöjades bland annat att Jan Helin bakom kulisserna internt ha beordrat SVT:s nyhetsredaktioner att från och med nu aldrig tillåta någon som avviker från den vänsterradikala och politiskt korrekta doktrinen (på nyspråk kallad “värdegrunden”) att komma till tals.
Att det bara kan finnas en åsikt var något som Jan Helin ständigt återkom till i diskussionen med Josefsson och Nylander. Han gjorde sitt bästa för att dölja det totalitära i den egna uppfattningen .

Då Mattias Karlsson (SD) nyligen mötte Anders W. Jonsson (C) i en debatt i SVT Aktuellt nämnde han bland annat det faktum att alliansregeringen öppnade upp Sveriges gränser på vid gavel för potentiella sexualförbrytare och terrorister – något som finns såväl svenskt som tyskt samt franskt m m facit på.

Men det ansåg SVT vara så pass olämpligt att man kände sig nödgade att understryka sitt avståndstagande i ett senare program.

Jan Helin försöker att få SVT att bli ett Aftonbladet i etern - dvs att SVT ska bedriva en socialistisk propaganda. Efter de senaste turerna menar jag att Jan Helin inte längre kan vara chef för SVT då Jan Helin inte står för en öppen och objektiv journalistik.
Tack Janne Josefsson och Nike som har en beundransvärd integritet och vågar stå för sina åsikter också gentemot sin chef Jan Helin.
SVT är direkt finansierat av medborgarna och är därför medborgarnas medium - och ingen lekstuga för extremvänstern.

SVT har så låga tankar om sina tittare att de inte tror att vi själva kan ta ställning till vad som sägs i en intervju eller debatt! Så frågan är faktiskt, varför ska vi betala licensen bara för att bli dumförklarade?

Man tar sig för pannan och inser att vi hjärntvättas så det löddrar ur skallarna.

Avatar Fallback

Re: kalla fakta

ryared  
#410439 Ja man tar sig for pannan. Sverige maste vara det storsta pk trasket i varlden dar sanningen matste doljas till varje pris! Mojligen att England ar i samma trask men tror inte det. Mycket bra av josefsson och Nike. Raknar med Josefsson som en av dom f[ sanningsagare i journalistkaren som vagar ta i obekvama sanningar. Tva till jag kan rekommendera ar Alice Todesco och Markus Oscarsson pa tv4.
For er som missat nar pk megafonen Helin blir avdragen byxorna sa kommer den har :lol: :lol: :lol:

https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q= ... DiGa8E_MQQ

Avatar Fallback

Re: kalla fakta

ryared  
#410441 Helin borde fa applader enligt Aftonblaskan. Det var ju ovantat :lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q= ... 5766,d.bGg

Avatar Fallback

Re: kalla fakta

ryared  
#411383 Här drar dom ner byxorna på pk chefen :grin:

http://www.svt.se/kultur/medier/janne-j ... svt-langre

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).