Öppna kategorin

Regeringen slår ut en svensk mjölkbonde om dagen

3 inlägg 1603 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Regeringen slår ut en svensk mjölkbonde om dagen

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#351240 Regeringen för en Svensk politik som leder till att en svensk mjölkbonde om dagen slås ut. De skulle behöva få en krona mer per liter mjölk eller motsvarande kostnadslättnader, men det går inte politiskt och ekonomiskt att lösa säger ansvarig minister. År 2005 fanns det 8.500 mjölkbönder. Nu finns det 4.200! Det finns alltså olika skäl att mjölka skattebetalarna på pengar. Någon brist på mjölk lär det inte bli – den kan importeras. Men det svenska öppna landskapet med betande kor lär snart vara ett minne blott.

Men liksom alla andra frågor om svensk kultur, svenska traditioner och den svenska landsbygden underordnas de av pk-fascisternas falska godhetsreligion och drömmen om det utopiska, mångkulturella paradiset. Enligt dem finns inte Sverige, svenska företagare och deras arv från tidigare generationer, inte heller den svenska landsbygden skall leva. Då prioriteras inte inhemska problem. Då gödslas det inte med pengar till svenska bönder. Det är ett rent quislingbeteende.

Magdalena Andersson är en av de politiker som kommer att krascha Sverige. Med henne som finansminister och Stefan Löfven som statsminister kan man inte sova lugnt om nätterna.


Senast redigerad av Sweden-viking lör 14 nov 2015, 22:48, redigerad totalt 1 gång.

   TS
Avatar Fallback

Re: Regeringen slår ut en svensk mjölkbonde om dagen

jannee  
#351254 Tyvärr faller SDs politik på sin egen orimlighet. Finns inget parti som är så enkelriktat och toppstyrt. Funnes det någon sorts empati skulle de säkert få betydligt fler röster.
Regeringen kan inte göra speciellt mycket åt Arlas prispolitik, inte så länge vi är med i EU.
Att MP tycker vi ska vara flummiga och hålla oss till vin, därav höjer priser på gödning och sprutmedel + även skatten på bränsle är något man får acceptera.
De arbetare som röstar på SD, för dem är det sak samma som att släppa in räven i hönsgården.

Avatar Fallback

Re: Regeringen slår ut en svensk mjölkbonde om dagen

uge  
#351264 Att ha med MP i regeringen är det värsta som hänt Svensk landsbygd. Nu håller dom på och ordnar så vi inte får någon vargjakt t.ex.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).