Öppna kategorin

Böter för SD-medlemskap på skämt, kollektivmedlem i S ok?

3 inlägg 2488 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Böter för SD-medlemskap på skämt, kollektivmedlem i S ok?

Niking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#343574 Medlemskapet i SD är förnedrande för den som inte delar SD:s värderingar http://www.dn.se/nyheter/sverige/boter- ... -pa-skamt/

Hur blir det då med alla kollektivanslutna S-medlemmar, som inte delar sossarnas värderingar? Sådant tvångsmedlemskap borde väl också vara minst lika förnedrande, tycker jag.
/Niklas   TS
Avatar Fallback

Re: Böter för SD-medlemskap på skämt, kollektivmedlem i S ok

elis  
#343579 Största skämtet är väl.dessa gamla moderatstofiler som fortfarande lever i tron att kollektivanslutning finns.

Användarvisningsbild

Re: Böter för SD-medlemskap på skämt, kollektivmedlem i S ok

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#343581 LO och facket är en del av socialdemokraternas diktatur i partipolitiken, LO-facken är med och styr sossarnas agerande och betalar socialdemokratiska partiets valrörelse. Att betala någon för att denne skall utnyttja sin maktposition till att främja betalarens intresse kallas i alla andra sammanhang för korruption.
Därför kan man säga att LO:s bidrag till Socialdemokraterna är pengarnas makt över Socialdemokraterna. Dessutom vill LO och socialdemokraterna genom sitt samarbete tvinga människor till partiåsikter och värderingar om ett socialistiskt samhälle som människorna ofta inte alls delar. De som inte delar LO-fackens politiska åsikter utesluts, det finns många skräck exempel på att FACKFÖRBUNDET UTESLUTER MEDLEMMAR SOM INTE DELAR DE POLITISKA IDEERNA.

Fram till 1991 innebar LO-medlemskap tvångsanslutning till socialdemokraterna. Men diktaturideerna har inte förändras. Den starka kopplingen till ett parti socialdemokraterna är ett stort problem för fackföreningsrörelsen.
LO säger sig vara öppen för dialog med andra partier. Men samråd med andra partier sker troligtvis alldrig och miljonerna rullar fortfarande endast in till Socialdemokraterna. Fortfarande sprider facket propaganda endast för Socialdemokraterna

Svensk arbetarrörelse begår dagligen åsiktsövergrepp genom att bryta mot två enkla och fundamentala demokratiska principer:

1. En person skall inte på grunden att hon/han är fackligt ansluten behöva till någon del, direkt eller indirekt, mot sin vilja bidra till ett politiskt parti med åsikter som man inte delar.

2. En person skall heller inte på den grunden att hon/han är fackligt ansluten till någon del behöva avslöja något om sina politiska sympatier, t ex genom att behöva tacka nej till att genom fackavgiften bidra till något politiskt parti.


En fråga är om detta är i strid med Sveriges grundlag:

2 § Ingen får av det allmänna tvingas att ge till känna sin
åskådning i politiskt, religiöst, kulturellt eller annat
sådant hänseende. Inte heller får någon av det allmänna
tvingas att delta i sammankomst för opinionsbildning eller i
demonstration eller annan meningsyttring eller att tillhöra
politisk sammanslutning, trossamfund eller annan
sammanslutning för åskådning som avses i första meningen. Lag (2010:1408).

3 § Ingen svensk medborgare får utan samtycke antecknas i ett
allmänt register enbart på grund av sin politiska åskådning. Lag (2010:1408).

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).