Öppna kategorin

Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

6 inlägg 2783 visningar Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

elis  
#319143 Det hår kommer bli dyrt det. Stärkt kriminaliteten och dränerat statskassan och inga som helst synbara, sunda, resultat på arbetsmarknaden. Intressant sammanfattning nedan.

http://www.expressen.se/ledare/anna-dah ... riminella/   TS
Användarvisningsbild

Re: Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

svampbob  
#319147 Ja visst har hon rätt i det mesta och därtill finns det fler områden som inte nämns direkt. Försäkringskassans assistansersättningar har och är ett svart hål som ständigt vidgar sig.
Vi har ett system som inte funkar och i princip driver stora skaror in i fiffel och kriminalitet. Facket kämpar med näbbar och klor för att hålla våra nyanlända utanför arbetsmarknaden bl.a. med hjälp av höga ingångslöner. Staten lockar från sitt håll med öppna syltburkar utan övervakning. Då är utgången rätt given om du kommer från ett land där maffia, klaner och korruption har genomsyrat samhället.

Avatar Fallback

Re: Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

haggloader  
#319356 Det var den brutalaste sågningen av en regering jag har läs!
I det här fallet alliansen 8 år.

Användarvisningsbild

Re: Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#319359 Trots att det endast rör sig om basalt journalistiskt researcharbete skall Anna Dahlberg självklart ha cred för att ha gjort jobbet och offentliggjort detta högförräderi av närmast ofattbara dimensioner.
Men hur många redaktioner, inte minst de på public service-kolossen med miljardbudgetar finansierade av folket, har inte haft möjlighet att redan på ett tidigt skede sätta fokus på dessa galenskaper - om inte den politiska agendan stått i vägen vill säga. Bordet har stått serverat med full insyn i ett halv decennium.
Att sedan den tidigare generaldirektör för AF Eliasson istället för en rättmätig tillvaro bakom galler nu befordrats till rikspolischef är bara ytterligare en del i skandalen. Han hade dessutom fullt upp med mörkläggning också på annat håll
Det skall alltså krävas en direkt koppling till IS för att någon ska slå larm hos pk-etablissemanget. Denna historia borde om något bli startsignal till det folkuppror så många andra länder än demokraturen Sverige hade åstadkommit för länge sedan.
Glöm aldrig Reinfeldt, Lööf och de andra arkitekterna bakom detta svindleri mot folket man var satta att tjäna men som man enbart föraktade och förrådde.
Reinfelt upptäckte äntligen felnavigeringen och lämnade skutan i tid. Ett nytt rekord i ryggradslöshet var slaget. Under tiden delade han ut tillmälen till de som med förskräckelse såg att det gick åt h-e. De kallades rasister, nazister, fascister, främlingsfientliga och "rädda". Ingen regering har ställt till så mkt elände som den Reinfeltska och den rödgröna oppositionen var precis lika bombad o gjorde det möjligt! Sverige har världens absolut mest korkade politiker som väljs av lika bombade väljare och i motsats till vad den vilsesprungna AKB påstår så bor de absolut värsta naivisterna i Stockholm! Landet där skolor brinner o stängs p.g.a kriminalitet och där ministrar mördas på öppen gata ska ligga j-igt lågt när det gäller kritik av omvärlden!!! Framtiden för "säkerhetshålet" ser mkt mörk ut eftersom vi t.o.m förnekar de övertydliga symptomen!

År 2005 hade Arbetsförmedlingen ca 7000 anställda. Idag har man ca 13000 anställda. Vad gör då dessa människor kan man fråga sig. Ja inte förmedlar man några fler jobb direkt. Då ju arbetslösheten ligger kvar på ungefär samma höga nivå som tidigare. Vad man numera har som huvudsysselsättning är att administrera invandrare med diverse skattefinansierade projekt. Allt i syfte att dölja dom egentliga kostnaderna för massinvandringen.

Tänk en gång i tiden så låg arbetslösheten på 2% i det här landet och dom som jobbade på AF hade faktiskt som huvuduppgift att förmedla jobb på riktigt. Jag längtar tillbaks

Avatar Fallback

Re: Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

haggloader  
#319366 När arbetslösheten var 2 procent fanns inte ditt favoritparti i riksdagen.

Avatar Fallback

Re: Naiv, blå arbetsmarknadspolitik vi får lida för.

Palakangas  
#319367
haggloader skrev:När arbetslösheten var 2 procent fanns inte ditt favoritparti i riksdagen.

Undrar vilket parti det är?

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).