Skogsnyheter

SVT frågar partierna om skogspolitiken

2 inlägg 1792 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

SVT frågar partierna om skogspolitiken

Torbjörn Johnsen  
#768047 Idag redovisar SVT resultatet av en enkät de gjort om hur de politiska partierna ser på skogspolitiken. Enkäten innehåller frågor om hållbart skogsbruk, hyggesfritt, avsättningar och liknande. En sak som framgår ganska tydligt är att Liberalerna skiljer ut sig ganska radikalt i många frågor från de övriga borgerliga partierna (inkl Centern).

Ni kan se hela utfallet från enkäten här samt vad partierna har svarat.

Skogsforum har nu inför valet skickat ett frågebatteri till partiernas skogspolitiska talespersoner. Frågor som mer tar fasta på virkesmarknad, klimat och skogsindustri. Vi kommer att publicera allt eftersom svaren kommer in.
Skärmdump från SVTs enkät till partierna om skogspolitiken. Källa: svt.se
   TS
Elmia
Avatar Fallback

Re: SVT frågar partierna om skogspolitiken

Sommar  
#768057 Bra att ni ligger på, finns mycket som behöver göras när det gäller virkesmarknaden och klimatet. För att inte tala om industrin som vill fortsätta kapa åt sig billig råvara, utan att dela med sig till skogsägare och entreprenörer.

 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).