Skogsnyheter

Sveaskog: 3 mån hyresfritt till turistföretag pga Covid-19

1 inlägg 1088 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Sveaskog: 3 mån hyresfritt till turistföretag pga Covid-19

Fredrik Reuter  
#632375 Turismnäringen drabbas mycket hårt att pandemin med Covid-19 eller Coronaviruset som det också kallas. Sveaskog har många hyresavtal med naturturismföretag som bedriver turistverksamhet på Sveaskogs marker. På grund av rådande läge så ger nu Sveaskog dessa företag tre månader hyresfritt.

– Besöksnäringen är viktig för Sverige och våra lokala entreprenörer som vi samarbetar med har en väldigt tuff period nu. Vi på Sveaskog vill hjälpa till så gott vi kan för att våra turistentreprenörer ska finnas kvar när situationen vänder, säger Ola Söderdahl, chef för marknadskommunikation på Sveaskog.

– Vi vill också uppmana alla att ta chansen, när situationen är över, att semestra i Sverige. Jaga, fiska, vandra, njut, ät och bo på den svenska landsbygden. Svensk naturturism är fantastiskt – tillsammans kan vi ge de här viktiga företagen förutsättningar för att, inte bara överleva, utan utvecklas och skapa en levande landsbygd, säger Ola Söderdahl.


Läs mer: https://news.cision.com/se/sveaskog/r/s ... r,c3063703   TS
Skogsnolia 2023
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).