Skogsnyheter

Tysk skogsmässa ställs in p g a Coronavirus

1 inlägg 1323 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Tysk skogsmässa ställs in p g a Coronavirus

Torbjörn Johnsen  
#630279 Arrangörerna bakom den tyska skogsmässan Forst Live i Offenburg, Tyskland meddelar i ett pressmeddelande att mässan skjuts fram p g a smittorisken kring Corona/COVID-19.

Forst Live är en regional skogsmässa i södra Tyskland och den skulle ha genomförts 3 - 5 april. Nu skjuts den upp på obestämt framtid men arrangören säger att de ska återkomma med ett nytt datum så snart som möjligt. Beslutet att ställa in mässor baseras enligt Messe Offenburg-Ortenau på rekommendationer från de lokala hälsomyndigheterna och det gäller fler mässor än skogsmässan.

Coronaviruset blir ett tråkigt inslag i ett annars fullspäckat mässår. Frågan är hur många fler arrangemang som tvingas ställa in eller skjuta fram datum?

De närmaste mässorna i den internationella mässkalendern är:

Silva Regina i Brno, Tjeckien, 31 mars – 4 april
Maamess i Tartu, Estland, 16 – 18 april
Forexpo i Mimisan, Frankrike, 17 – 19 juni
och givetvis “giganten”, världsmässan KWF Tagung i Tyskland 1 – 4 juli.

I Sverige har vi också flera mindre skogsmässor nu i vår, bl a Skogsmaskindagarna i Karlskoga och det återstår väl att se vart utvecklingen tar vägen här hemma.
   TS
Skogsnolia 2023
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).