Skogsnyheter

Skogsbolag inför flygförbud för alla anställda

1 inlägg 1097 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Skogsbolag inför flygförbud för alla anställda

Torbjörn Johnsen  
#623459 Enligt SVT Värmland så inför nu skogsbolaget Stora Enso ett totalt flygförbud för alla anställda i koncernen. Anledningen är inte en nypåtagen flygskam utan istället oron för smitta av Coronaviruset. Fysiska möten ska så långt det är möjligt ersättas av virtuella och stoppet gäller februari ut tills vidare. Enligt SVT gäller det alla 25 000 anställda på Stora Enso.

Det här kommer ju troligen att ge påverkan på flera saker. Kortsiktigt slår det mot flygbranschen. Speciellt om det blir fler företag som följer efter. Kortsiktigt kommer det kanske också att spara pengar och öka effektiviteten då resande äter "tid och pengar". Långsiktigt kan det möjligen gå ut över minskade affärer om man inte lyckas lika bra i kontakterna via virtuella möten som man gör med "fotarbetet". Det blir ju om inte annat en mycket storskalig test i ett förändrat arbetssätt.

Läs hela nyheten på SVT Värmland här.
   TS
Annons:
Farma, ny skotare 2023
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).