Skogsnyheter

Stihl inviger nytt huvudkontor för den Nordiska marknaden

1 inlägg 840 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Stihl inviger nytt huvudkontor för den Nordiska marknaden

Fredrik Reuter  
#586312 Motorsågstillverkaren Stihls huvudkontor för den Nordiska marknaden har sedan 1992 legat i Stenkullen i Lerums kommun utanför Göteborg. Nu har företaget invigt en om- och tillbyggnad av huvudkontor som också är distributionslager för hela Norden.

Det är nu 3.200 kvadratmeter lager och 600 kvadratmeter kontor som tillkommit och totalt förfogar nu Stihl över 10.000 kvadratmeter för sitt Nordiska huvudkontor. Detta är den sjunde om- och tillbyggnaden för Stihl i Stenkullen och vittnar om en växande Nordisk marknad.

– För STIHL innebär expansionen en total yta på över 10 000 kvadratmeter för att effektivt kunna hantera en växande nordisk marknad. Med större lagerytor, fler antal lastningsportar och en automatiserad hantering av ordrar kan vi nu få ut våra produkter till våra nordiska länder snabbare än tidigare, konstaterade Kjell Svensson, vd STIHL Norden.


Stihlkoncernen omsatte globalt nästan 40 miljarder SEK 2018 och har totalt 17.000 medarbetare, imponerande siffror som framgår av deras pressmeddelande.
   TS
Annons:
Farma, ny skotare 2023
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).