Skogsnyheter

Polisanmälan mot SVK och Lantmäteriet

1 inlägg 1724 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Polisanmälan mot SVK och Lantmäteriet

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#375871 https://www.frihetsportalen.se/2016/02/ ... tmateriet/

Nobynäs polisanmälan om brott mot bland annat rättegångsbalken och jordabalken har av polisen (kommisarie Jerry Prim i Jönköping) i delarna mot Svenska Kraftnät avskrivits i brist på bevis. I ärendet osant intygande (mened) för Lantmäteriet är det fortfarande öppet. Men bevisen bifogades av markägaren med anmälan och de var otvetydiga.

Problemet är väl snarare att de som pekades ut som brottslingar är statliga tjänstemän med uppdrag att utöva offentlig makt. Då får enskilda privatpersoner och företagare tåla att lagen sätts åt sidan för det allmänna goda.

Det fascistiska styret i Sverige förnekar sig inte. Vi måste bli mycket tydligare på att kalla saker vid dess rätta namn och vi måste göra det var gång det uppdagas.

Eftersom saken inte kommit till åtal råder utredningssekretess på arbetsmaterialet, så ingen kan begära ut det som offentlig handling. Vilken tur att Frihetsportalen har skrivit om det här: https://www.frihetsportalen.se/2016/02/ ... tmateriet/ och här: https://www.frihetsportalen.se/2015/07/ ... iet-del-3/.

Kommentar 1 :
Arvet efter Palme befläckar Sveriges anseende runt om i världen. Det här är väl ett praktexempel även om det stannar innanför gränserna.

Kommentar 2 :
om man bäddar får man ligga heter ju ordspråket. Statens tjänstemän bäddar för anarki med underlåtenheten att beivra brott. Inte värdigt att ens bemöta. Bara att konstatera.
En författning värd namnet måste till, annars……………….   TS
Annons:
Farma, ny skotare 2023
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).