Skogsnyheter

Bygg skogsvården på skogsägarens kompetens

3 inlägg 2961 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Bygg skogsvården på skogsägarens kompetens

Niking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
Skogsnolia 2023
Avatar Fallback

Re: Bygg skogsvården på skogsägarens kompetens

isteskog  
#342659 Den skogliga talesmannen för SD har rätt ..... i den frågan iaf! :wink:

Användarvisningsbild

Re: Bygg skogsvården på skogsägarens kompetens

Sweden-viking  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#342668 Bäst skötta är de ärligt ÄGDA privata skogarna, den som levt och verkat i skogen vet det

Ägandet för mig är en skötsel av min skog som dels ger mig avkastning(inkomst) och även ger mig en tillfredsställelse när jag röjt, gallrat igenom ett bestånd och ser hur fint det blir.

Svenska Naturskyddsföreningen bedriver idag hatkampanjer mot skogsägare.
Svenska Naturskyddsföreningen är en förvirrad och hopplös organisation, ägandet är knappast problemet, tvärtom, det är de statliga ”kollektiva” allmänningarna som är skövlade, styrda av det genomruttna SLU och den lika genomruttna skogsstyrelsen med anor från statsterrorns Gustav Vasa. . Men SNF består mest av balkong miljöaktivister som bor i storstan och som aldrig besökt naturen utanför tullarna.

Naturskyddsföreningen har lagt sitt krut på privata ägare, inte på staten, kanske beroende på faran att bita den hand som föder. Den rädslan delar dom med andra företag och organisationer så det är inget ovanligt. Ett annat skäl är kopplingen till gammal miljösocialism, som av princip såg privata ägare som fienden och staten som räddaren

Håller med Anders Forsberg SD, helt i skogs och landsbygdsfrågorna....
Argumenten från politiska motståndare lyser med sin frånvaro.

SD verkar få den historiskt sett den största valarbetarkår som ställts på fötterna i Sverige, de har fördelen av att bara kunna luta sig tillbaka och rulla tummarna i väntan på 2018 års val.

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).