Sida 1 av 1

Lärling I skogsmaskin

Postat: tor 07 maj 2020, 20:07
av Aidehagen
Hej! Finns det någon entreprenör i kalmartrakten som under kvällar/helger skulle vilja lära mig köra skogsmaskin? självklart gratis. Skotare eller skördare spelar ingen roll då jag mer än något annat vill jobba i skogen.
Jag har som sagt länge velat jobba i skogen och har både ringt och mailat dom flesta entreprenörer i området men tyvärr inget napp, jag förstår att det kan vara pressat med både tid och pengar hos dom flesta. men jag har ett väldigt intresse för skog och maskiner, ett väldigt driv och ett sunt bondförnuft som gör att jag lär mig så snabbt jag bara kan för att kunna ge tillbaka till företaget.
Tyvärr är skola inget alternativ då det inte finns utbildningar här men jag har inga problem att jobba hårt för att visa just hur intresserad jag är.

Så är du en entreprenör eller känner du en som är i behov av mer personal och som kanske kan tänka sig att träna mig som är intresserad, driven och målmedveten på plats istället för att leta på arbetsförmedlingen så skriv gärna här eller skicka ett telefonnummer.

Tack på förhand.

Re: Lärling I skogsmaskin

Postat: tor 07 maj 2020, 20:10
av Avslutat-02
Kanske kan du köra på dag tid istället och arbetsförmedlingen subventionerar en del av kostnaden...
Då lär du dig fortare och får mest troligt jobb direkt.

Då blir det som en lärlingsutbildning...

Re: Lärling I skogsmaskin

Postat: tor 07 maj 2020, 22:20
av Aidehagen
Hade jättegärna gjort det men jag har ett dagjobb redan så att få något via arbetsförmedlingen blir klurigt tyvärr.