Skotare

Fler reportage på gång

4 inlägg 2498 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Fler reportage på gång

Torbjörn Johnsen  
#388074 Det har varit lite lugnt från min sida här på forumet ett tag och det beror på att jag har turnerat en del. Förhoppningsvis ska det nu ge resultat i lite nya reportage. Bl a från ett företag som bygger rustika grejer av svensk stål. Idag är Fredrik också ute och åker så det kommer intressanta rapporter snart från honom också. Så håll ut, det kommer snart mer att läsa från oss!   TS
Användarvisningsbild

Re: Fler reportage på gång

hlb  
#388079 Ser vi fram emot, men det gäller att ligga i, för ni har höjt ribban rätt bra på senare tid. Vi gillar hur ni jobbar.

Användarvisningsbild

Re: Fler reportage på gång

Vedmaskin  
#388081
hlb skrev:Ser vi fram emot, men det gäller att ligga i, för ni har höjt ribban rätt bra på senare tid. Vi gillar hur ni jobbar.


Så är det ju. Kraven ökar när vi blivit bortskämda. :D

Användarvisningsbild

Re: Fler reportage på gång

Fredrik Reuter  
#388257 Jepp, nu håller jag på att sammanställa lite spännande videos för skogsforum.
Tyvärr kommer ju som alltid lite saker emellan, såsom mailbyte och att försöka förmå Telia att förstå att deras senaste giv med gratis surf till vissa webbplatser är med bland det sämsta som hänt internet på mycket länge...

Men som sagt, det är saker på G!

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).